Lots of fun

Oj, vad grejer jag varit med om på sistone! Först var det ju road tripen ner till Stockholm och Ladies Night med Anna och Ann. Heelt suverän upplevelse! Virra runt på Stockholms bilgator och försöka hitta nåt ställe att parkera på så att man hittar in till stan och så att det inte är så långt bort.. Inte helt lätt när det var tre tjejer som inte har full koll på vår huvudstad =) Men efter lite felkörningar och några brott mot grundläggande trafikregler hittade vi iaf en plats som föll oss i smaken, OKQ8 vid Slussen. Garaget fick vara vår lunchrestaurang och vår loge där vi gjorde oss fina inför kvällen, som för övrigt var helt suverän med underbar underhållning och ett besök back stage så att vi fick träffa Micke Tornving och spana in lite fler kändisar. När showen var slut och när folk skulle börja ta sig mot efterfesten for vi tillbaka till bilen och sen bröt vi några fler trafikregler på vår väg ut från Stockholms innerstad =) Men vi kom hem utan olyckor eller böteslappar iaf! Och jag tror att vi alla tre var nöjda och glada, trötta var vi iaf =)

Sen var det tackmiddagen. Och oj, vad mycket man kan få i sig ibland.. Och då var det tyvärr inte maten jag menade.. Skulle kanske ha varit lite lugnare om jag ätit mer av den? Men jag hade hur kul som helst iaf!

Jag har också tillbringat en helg i Stockholm med min älskade. Det var underbart och välbehövligt, komma bort från examensarbete och jobb och sånt och bara göra precis vad man känner för. Vi shoppade och åt god mat, fikade massor och var lite kulturella. Åkte ner på fredag morgon och hem på söndag kväll. Vi fick låna Thomas och Sannas lägenhet på Hornsgatan, så den låg ju inte heller fel till =) På fredagen tog vi det bara lugnt och gick på stan och slösade bort en massa pengar. På kvällen åt vi på SabaiSabai, oerhört gott och minst lika starkt! Jag åt grillad svärdfisk och Dallas tog nåt med en massa skaldjur. Min hade två chilifrukter i menyn och Ds hade tre, jag hade nog gott och väl klarat mig med en chilifrukt i styrka. Men gött var det, och en upplevelse, kan rekommenderas! Lördagen tillbringades också på stan, först en stunds virrande på Söder sen gav vi oss av till mer välbekanta gator,typ Drottninggatan och det där =) På kvällen åt vi på Mest och sen var det dags för anledningen till vår resa, konserten med Jonathan Richman! Och åh, vad bra den var! Han spelade bara tre låtar som vi kände igen, men de andra låtarna var lika bra och det är så härlig musik att man njuter av dem nästan lika mycket som om man har hört dem förr. Helt klart värt pengarna!! Söndagen tillbringades i lugnt tempo, ingen shopping eftersom vi gjort slut på alla pengarna redan =) Men lite fika fick vi i oss och sen tillbringade vi lite tid med att titta på en utställning av Jan Stenmark, var får karln allt ifrån? Underbara bilder och texter, han är lite av en idol för mig =)

En till liten road trip till Arlanda med Anna och Jhonny har jag också hunnit med, snart kan jag vägen mot Stockholm utantill ;) Jhonny ska tillbringa 17 dagar i Brasilien och planet gick på måndagkväll, ha en finfin tid nu, och ta tillvara på fritiden! Det var lite svårt att hitta parkering och rätt väg ut från den sen, men det löste sig ju bra ju, Anna skötte sig finfint bakom ratten =)

Igår kom mamma och pappa ner med tåget och jag och Daniel tillbringade lite tid med dem på stan. Eller jag och mamma tillbringade tid på stan och Dallas och pappa tillbringade tid på Brända Bocken, vaddå traditionellt? =) Vid tre kom Anna ner och höll oss lite sällskap. Vi åt på Helt Enkelt och sen for mor och far hem, Daniel åkte till Geijer för en fotbollskväll och jag och Anna åkte hem och inväntade kvällens stora händelse med hjälp av typ urusel TV =) Det vi väntade på var stand up med Magnus Betnér på teatern. Och det var värt att vänta på! Han är helt jävla suverän! Och killen han hade med sig var otroligt bra han med, Martin Sonn.... eller nåt sånt, jag och namn.. Jag skrattade så jag fick ont i magen iaf, oavbrutet!

Nej, nu ska jag inte berätta mer om vad som har hänt i mitt underbara liv. Först och främst för att jag ska hämta upp tvätten från tvättstugan men också för att det kan bli så otroligt långt! Så ni får hålla er till tåls till nästa gång ;)

Puss och kram!

RSS 2.0