Rullar fram

Ja, tiden den rullar på och livet ler mot mig. Det går jättebra att jobba och jag är så glad över att jag har det jobb jag har. Visst kan det vara förjävligt jobbigt ibland, men det vägs (oftast;)) upp av allt det positiva. Tänk att varje morgon komma till jobbet och välkomnas av att någon lyckligt skriker ditt namn och sen överösas med kramar.. Det är en bra start på dagen det =)

Och när jag kommer hem hör jag från vardagsrummet hur Daniel frågar Amra, "Men, vem är det som kommer nu då?" och så kommer de båda ut i hallen och ler strålande mot mig, pretty nice.

Det enda negativa med att jobba är att all tid jag nyss hade att göra i princip som jag ville med har plötsligt reducerats till ett minimum. Jag hinner inte gå på stan och kolla på allt fint jag vill köpa, jag hinner inte träffa lika mycket folk lika ofta, jag hinner inte bara vara på samma sätt och framför allt, jag hinner inte vara med Amra lika mycket. Men när jag väl hinner med det där, då blir det så mycket mer värt. Så det gäller bara att planera. Och visst har jag planer, massa planer, gäller bara att inviga de som behövs för att uppfylla dem =) och det snabbt, för helgerna fylls ju upp så fort av planer, mina egna som andras.

Och tiden rullar fram vad gäller Amra med. Hon kryper på som bara den, fort går det =) Hon har börjat resa sig upp mot möbler och har tagit några steg medan hon håller i soffan. Hon har sovit borta för första gången, hos mormor och morfar, vilket gick jättebra. Vi tror att det är fler tänder på g, hon är lite sämre med maten och hon suger på och grejar med tungan och överläppen en massa. Och hon pussas, massor =) Annars kommer lite sporadiska vinkningar och handklappningar och hon kan ibland visa hur stor hon är. Och så fort hon hör musik eller något som påminner om musik börjar hon dansa, hon gungar fram och tillbaka på rumpan och vickar på huvudet, världens goaste lillfis! Ja, det händer mycket nu =)

Nä, nu ska jag ta och koppla ner och tillbringa en luugn kväll framför tv:n, vilket inte är en helt ovanlig sysselsättning i vårt hem =)

Kramar!

Lägger ut några bilder på vår solstråle först:


Trött liten tänkare...

   
Det går fort när man kryper på sängen, speciellt om det finns en kamera att utforska!


Åh, det finns ju hur många bilder som helst jag vill lägga ut, men nu ska jag ge mig, här är en sista på krypar'n i vårt hem. Ha det gott alla!

This is me now.. Lite gratisvin, trubadur,...

dsc00557 (MMS)

This is me now.. Lite gratisvin, trubadur, härliga kollegor snedsträck vänner.. Ja, fest helt enkelt ;)


Jihaa, fy fan va ja är bra! Nu är första l...

dsc00553 (MMS)

Jihaa, fy fan va ja är bra! Nu är första loppet avklarat :)


T minus 10 minuter.. :)

dsc00552 (MMS)

T minus 10 minuter.. :)


En solig härlig vårdag tillbringas i glada...

dsc00545 (MMS)

En solig härlig vårdag tillbringas i glada vänners lag på spontan myspicknick :)


Vi glömde mössa hemma. Då kom mormor till ...

dsc00532 (MMS)

Vi glömde mössa hemma. Då kom mormor till räddning och köpte finaste sommarmössan :)


Provar att blogga från mobilen med denna h...

dsc00522 (MMS)

Provar att blogga från mobilen med denna härliga vårbrud :)


Jobba jobba jobba

Ja, snart har jag jobbat i en vecka. Och det går riktigt bra faktiskt. Men det känns konstigt med. Från att ha varit nära Amra 24 timmar om dygnet, så ses vi nu kanske två timmar varje kväll... Men än har hon inte glömt mig iaf. Hon har till och med börjat sträcka armarna efter mig när jag kommer hem, det värmer hjärtat en hel del =)

D och Amra har haft en fin vecka de med, de jobbar nu på att skapa sina rutiner så de har ägnat sig åt varandra. Är bara liite avis... ;) 

På jobbet känns det också knepigt, allt är samma men ändå så olika. Jag har koll på det stora hela, men de små detaljerna och de små, och ofta onödiga, outtalade reglerna till exempel har jag noll koll på. Men vad gäller det sista gör jag lite som jag vill och tycker, så fel och rätt det blir =)

Men nu snart är det helg och då ska jag njuta fullt ut av älskade familjen! Och en sak är säker, det är rätt skönt att längta ibland =)

Puss och kram!

 

RSS 2.0