Slött

Semestern har börjat och den är slö, såå slö! Var i Söderhamn i veckan, kom hem idag. Har mest läst och slappat, nice! Men man blir ju lat på kuppen... Imorgon ska jag försöka göra nåt =)

Har hunnit med att hänga med familjerna våra, Åström och hans familj och några andra vänner vi inte sett på ett tag, så lite sociala var vi af =)

Har också ätit gott och sett ett mycket regnigt Hälsingland från bilen, regnigt men vackert, mycket vackert!

Nej, nu måste jag nog fixa nåt att äta.

Pussen hej!

Ingen bil än...

Nej, det blir inget bilköp än... Att det ska vara så svårt. Jag tycker man hör att var och varannan hittar finfina bilar till fyndpriser... Men vi får leta vidare. Nu har vi ställt in oss mer och mer på en 9-5 istället. Får se vad vi har för tur med dem.

Nu har D stuckit iväg för en springrunda. Så jag är ensam hemma. Ska ta och läsa lite tror jag. Håller på med en bok som jag inte kan bestämma mig för om den är bra eller inte.. Svårt sånt där.. =) Och jag kan inte avbryta och läsa nåt annat heller, lika med film. Även om filmen eller boken är dålig vill jag se/läsa hela, den kan ju alltid bli bättre, eller så kan man missa nåt!

Så, ja, nurå?... ja, läsa ja..

*smått förvirrad och vet inte riktigt vad jag vill*

*jo, vill bli klar med bilaffärerna*

=)

Semester på g, och bil kanske?

Snart är det dags för semester! Det är välbehövligt kan jag säga! Bara tre dagar kvar nu =) På torsdag nästa vecka åker jag och D iväg till Dalarna och far runt lite, bor en natt i Mora och en i Leksand, sen åker vi till Stockholm och Tomas och Sanna över helgen. Inget speciellt planerat, vi gör det som faller oss in och åker dit vi känner för, precis som resten av semestern ska bli, är det tänkt =)

Idag ska vi kolla bil, nu är det en Opel Vectra på g... De är ju faktiskt rätt fina, återstår att se hur de är att köra, man vill ju ha liite körglädje iaf! Hoppas, hoppas att det blir köp av nu. Så ska vi bara sätta ut vår fina pärla sen.. Det kommer bli sorg..

Nu ska jag göra mig klar så att jag är respektabel innan jag går ut genom ytterdörren!

Ciao!

RSS 2.0