Familjesemester

Har nyss tillbringat en underbar vecka med hela familjen i Bruksvallarna. Det blev massa snö, skoter, lite skidor och ridning på islandshästar. Helt underbart var det! Det var pappas 50årsdag som var anledningen till att vi for upp till vintern och det tackar vi allra ödmjukast för.

Kom hem i lördags och hann mellan upplockning av packning och tvättning och annan plockning njuta av lite helg ensamma hemma i Gävle med. Blev inte mycket gjort men det gör inget alls det =)

Innan fjällenresan var jag ner en sväng till Uppsala på Elins inflyttningsfest. Det var jättekul att träffa henne igen, och en del av hennes kamrater där nere! En suverän helg, som tyvärr slutade lite abrupt då vi insåg att det enda bra tåget hem gick inom en halvtimme... Men det var väldigt trevligt att komma ner iaf =)

Idag hade jag min första dag på mitt första riktiga jobb. Det gick bra. Det var lugnt med 7 barn på 5 vuxna, jag har en tendens att få lugna starter tror jag =) Var lika i Skutskär, de första dagarna var det fyra barn där. Fick lite användbar info, bland annat att jag ska ha utvecklingssamtal i maj... Hua.. Lite läskigt, men spännande! Sex av barnen ska bli mina ansvarsbarn. Hann dock inte träffa chefen, men hon skulle komma imorgon, så då bör vi väl träffas. Det känns som att det kommer att bli bra.
 
Over, out.

RSS 2.0