Förbannad

Fy fan för folk som ljuger eller inte gör som de säger att de ska göra.. Vår hyresvärd till exempel, eller så är det grannarna som ljuger, men måste nog säga att jag tror mer på dem än på värden. Var nere i tvättstugan och bytte maskin. En av grannarna kommer in och frågar om tumlaren funkar nu. Ja, det tog ju jag för givet att den gjorde eftersom jag sagt till värden för nästan två veckor sen att den var trasig. Öppnade och kände efter, och ja, inte funkade den inte, ingen värme överhuvudtaget. Grannen sa att både han och en annan ringt och sagt till om det. Jag kände att jag började koka... Tre av oss har sagt till men inget händer. Så nu fick jag plocka ur all tvätt och hänga upp i torkskåpet, och det är inte såå jävla kul när man tvättar sängkläder bland massa annat. Speciellt inte när tvättstugan ingår i hyran. När jag kommer upp till lägenheten igen ringer jag hyresvärden och berättar. Säger att det är dags att dra av på hyran när det inte har fungerat i två veckor. Då kan ni som känner mig kanske förstå att jag var förbannad, annars är jag för feg för att säga nåt liknande. Och det värsta av allt är att han säger att ingen har hört av sig. Då säger jag att jag har pratat med Uffe och att han sa att han och Robert hört av sig, men nej det hade de visst inte.. Åh, vad jag längtar tills vi ska flytta härifrån! Älskar lägenheten men vette fan om det väger upp för hur dålig hyresvärden är..

Jaja, nu har jag avreagerat mig. Trodde att mitt nästa inlägg skulle handla om den underbara veckan i Åre, men det får jag ta sen =) Kan kort och gott säga att den var helt suverän och att jag hade väldigt kul! Tisdagen var helt klart den allra bästa dagen alla kategorier. Underbart väder, underbar skidåkning, underbar after ski underbar middag och underbar fest som höll på hela natten till klockan fem på morgonen. Ja, det kommer en bättre uppdatering sen, men just nu är jag för uppe i varv i negativa känslor, så jag kan nog inte göra det rättvisa..

Lite tvärtemot

Var och fixade håret idag. Blev inte helt som jag tänkt mig, snarare helt tvärtom.. Hade pratat om att gå ifrån min röda färg, locka håret och jag och Anna pratade om nackdelarna med lugg under den här årstiden med mössor och allt och kom fram till att det inte är så lämpligt på sommaren heller iofs.. så naturligtvis slutade mitt frisörbesök med att jag gick därifrån alldeles rak i håret, lite rödare än när jag kom och med en lugg... Men jag är nöjd, det blev jättebra! Mycket bättre nu än innan, så nu slipper Anna höra mig bli ledsen när jag inte kan göra något med håret inför fest ;)

Peter Settman är min idol! Speciellt när han är mitt alterego Ronny.. Jäla shiiit fan!

Nu ska jag plugga lite för jobbet

Lots of lööv!

Kortis, typ =)

Lång tid har gått och mycket skoj har hunnits med! MEn jag orkar faktiskt inte skriva om allt, så det får bli en kortis idag, bara för att uppdatera lite. Julen var underbar med många härliga sammankomster med underbara människor, god mat, gott dricka, fina julklappar och allt annat som hänger med. Vi var i Söderhamn under hela julhelgen och trivdes. Julaftonen tillbringades både i Vågbro och i Söderhman. De blev lite ändrade tillvägagågnssätt, men det blev finfint ändå. På juldagen festades det hos Anna och Jhonny med dunken i högsta hugg =) Sen gick jag och Anna ner på Statt och träffade på gamla bekantingar. Men kvällen avlslutades på JH där det fanns andra bekantingar, mycket lyckad juldag! Annandagen var det traditionsenligt mat hemma hos Eva i Stugsund. Därefter lite förfest hos Anna och Jhonny igen innan de, jag och Dallas gick ner på Amidas och kollade in Perssons Pack. Grabbsen gick hem efter konserten, men jag och Anna stannade kvar. Och det var väl bra tänkt av oss, då det visade sig att vi blev medbjudna till Linblomman på efterfest med större delen av Packet. Jag och Anna som värsta groupisarna =) Kvälen blev lång och tog inte slut innan det blev morgon, men då kände vi att det var dags att åka, så halv fem ringde vi taxi och for hemåt.

Och dagen därpå åkta jag och Dallas hem till Gävle. Hur underbart det än är med jul och allt därtill så är det finfint att komma hem med, och få sova i sin egen säng! För att inte tala om att slippa bo i en resväska! Men den fröjden blev kortvarig, på lördag eftermiddag for vi uppåt igen efter en snabb sväng på stan och en snabbdejt med Simon och Sofie. På söndagen var det Vemdalen som gällde, måste ju åka in mina fina grejer innan allvaret i Åre börjar! =) Det var hemskt kul, fint väder fint sällskap, men oj, vad trött jag blev! Och oj vad folk det var! Men det var det värt! Fick ju känna på snö innan året var slut iaf...

Så var det nyårsafton. Plusgrader och inte speciellt vintrigt.. Dagen var lugn, åkte och handlade mat och dricka, sen hem till mor och far. Dallas bastade hos Ryd och blev fuller. Vi åt hos Anna och Jhonny, var annars? =) Grillat med potatisgratäng och till efterrätt blev det marängsvisch, mmmmm. Mätta blev vi =) Tog en taxi till Ante och Åsa och satt där innan vi gick ner på torget och välkomnade det nya året och kikade på fyrverkerierna. Väldigt vackra! Träffade mor och far som var på väldigt glatt humör, skakade hela Söderhman med vår allsång av Cottonfields, en liten tradition vi har när vi ses på stan om natten =) Vandrade hemåt mot Vågbro och hade sån tur att vi blev upphämtade av moster och man.

Det nya året började fint, lika fint som det gamla slutade. Jag är kär, har en underbar familj och underbara vänner, ett jobb att gå till och ett hem att bo i. Kan man begära mer? Jag känner mig hemskt nöjd!

Första dagen på jobbet idag. Det var inte så många barn, alls.. Fyra stycken totalt. Men det gjorde ju att man hade bra med tid att gå igenom en massa saker. Det känns bra, men jag längtar till imorgon när jag får träffa lite barn.

Nej, nu ska jag kolla igenom uppsatsen efter personliga pronomen och olika tempusformer.. Jeej.. Hoppas det går fort så jag kan skicka iväg den till Linda och så att vi kan lägga ut den snart och bli av med skiten!


Lööv!

RSS 2.0