Nu då?

Ja, nu är det mycket på gång!

Amran har börjat på förskolan. Inskolningen har gått finfint hittills, idag lämnade Daniel henne där vid nio och hämtade henne vid halv två. Är så stolt över lillfisen våran! =) Imorgon ska jag hämta henne efter jobbet vid halv tre, längtar!

Nu har jag knappt två veckor kvar på Bönan, sen börjar jag på Ängsulls förskola. Ska bli riktigt spännande, men lite läskigt också. Det är något helt annat än vad jag är van vid, inbillar jag mig iaf.. Kanske jag kommer dit och det är precis lika som vanligt =) Har precis skickat iväg en ansökan om tjänsten som utvecklingsledare där också, så håll nu tummarna för mig! Chansen att jag får den är väl inte så stor, men man måste ju prova!

På måndag börjar D jobba igen efter nio månader hemma. Det känns lite som att det är nu det där livet som småbarnsförälder börjar, hittills har det varit en lång smekmånad =)

Snart är det dags för del två av tjejklassikern också, Tjejvasan! Den 26 februari går den av stapeln. Jag har faktiskt åkt en del, men lite käppar i hjulen har det varit. Jag kom igång ordentligt och tog mig iväg några gånger under en period. Sen slog förkylning, kyla, mer förkylning och nu plusgrader och regn till... Men nu är förkylningen borta, så nu är det väl bara att ge sig ut i de isisga spåren och känna på hur det känns att åka i detta väder =)

Julen firades hemma hos föräldrarna, självaste julafton var vi hos Ds föräldrar. Juldagen firades traditionsenligt med Anna, med en lite mindre traditionsenligt lugn kväll hos henne och Tomas =) Nyårsafton firades för första gången i Gävle hos de nyare vännerna Karolina och Henrik! Det var en härlig juletid, tack alla som var med och förgyllde den!

Nu i helgen var vi iväg och åkte slalom, äntligen! Blev inget sånt förra året, men nu kom vi iväg, sååå härligt!

Framöver är det några småfester, restaurangbesök, umgänge och kalas inplanerade, ska bli skoj!

Nu ska vi skrapa Triss, så nu ska jag fokusera! =)

Puss och hej!


RSS 2.0