Hörde jag en skååål...??

Ja, jag tror visst det, och inte bara en utan en hel drös! Nollningen har satt igång på allvar och är nu nästan över. Imorgon är den stora avslutningssittningen. Har varit lika kul som förr om åren och det är ju bra det, eftersom det är den sista jag är med på, känns skönt att avsluta på topp =) Eller det ska jag väl inte säga än, är ju en dag kvar än..

Genom nollningen har veckan varit full med fest och lek och skoj, och även 30årsfesten i lördags hjälpte till på den svängen. Sjukt kul alltihopa! Men kan ju inte komma ifrån att det ska bli typ lika skönt när det är över, för trött blir man!  =)

Ja, det är så mycket som jag skulle vilja ta upp och berätta om, men jag vet hur drygt det är att läsa långa inlägg, så ja, vi tar en kortare pres av veckan: 

Nollningen - Fest med nya nollor och gamla som nya vänner bland phaddrarna. Lekar, sånger (även om det varit lite dåligt på den fronten i år, tycker jag), tävlingar och massvis mycket mera

Lördagen - Alla grabbsen (-1) firade sina fyllda eller snart fyllda 30 år ute i Vad. Mat och dans och lite karaoke och fullt folk och Anna som fick en stjärna i himlen och mitt i allt en hundprommis =)

Idag har jag varit på VFU, eller typ. Var i Hudik på utbildning, grymt intressant om ungdomar och missbruk. Träffade på Danne Pettersson som verkar ha fått ett otroligt intressant jobb i ett projekt som heter S.U.S, något om att stödja Söderhamns ungdomar, kul och bra! Det var tänkt att Anna skulle sova hos mig, men hon ville fara hem istället och det resulterade i att jag sittar hos mor och far nu och ska stanna här till imöra för då ska jag till Stallbacken och leka förskollärare =)

Nu ska jag kika runt lite mer, sen ska jag vara social med mamman min.
Hare fint!

 

The helg

Vänner och bekanta från förr och nu

Ja, massa såna hittade man på i öltältet i lördags, å så trevligt! =) Inställd stallfest heter tillställningen som fick ihop mig, Swed och Modin/Isaksson i Sweds kök. Och det blev ju hemskt lyckat! Lite vin och sprit fick fylla kroppen med glatt humör. Sen travade vi ner på Strömmingsleken och mötte massvis med folk. Det var echt gut, som det heter på tyska, eller ganz super.
Dessvärre var det ficktjuvar framme och klåpade åt sig Annas mobil ur min jackficka.

 
Folk, låt andras grejer vara ifred!!!!


Men totalt sett var det en finfin kväll. Stackars Daniel fick nästan dra mig hemåt, var såå trötter! ;)

Och nu har nollningen satt igång, sköj! Eller inte riktigt än, vi har introducerat den för de nya nu på förmiddagen, så får vi se hur det går ikväll, för då sätter den igång på allvar. Var på phadderfest i måndags, ganska bra precis lika bra som förra året =) Hoppas resten av veckan blir lika bra som förra också!

På lördag är det 30årsfest för alla gamlingarna. Mat och dricka och trevligt folk att umgås med ser jag fram emot!!

Nu ska jag fixa lite för kvällen och sen ska jag cykla iväg.
 
Tschüss!! 

Helledig

Hemskt skönt, men hemskt långtråkigt kan det också vara. Hela dagen igår var jag bara hemma och läste eller kollade på tv. På kvällen var vi ner på stan en sväng iaf och kollade på all uppståndelse. Citufesten har ju tågat in i Gävle och fyllt staden med folk, stånd och karuseller. Allt var ungefär precis som förra året. Köpte lite gotta, tog en öl på Tant Grön och sen delade vi på en Langos. Sen kom vi hem igen vid halv tio, kikade lite på tv, sen la vi oss och läste vid tio. Skönt =) Äkta slapp dag!

Men idag då.. har inte gjort nånting idag. Klivit upp och kollat på Internet. Försökt ringa Anna, men inget svar där. Kikade vidare och hamnade på Elins blogg, ringde henne och pratade lite tills hon kom fram till jobbet, ibland måste man reda ut saker som man inte förstår =) Tänkte att jag skulle beställa en klipptid, men kom på att jag får nog vänta lite tills csn-pengarna kommer, så några veckor till får jag hålla mig.

Nu då? Tja, har ingen lust att gå ut.. Kanske får sätta mig med en bok. Jaja, någe lär jag väl kunna hitta på. Kanske provar ringa Anna igen, om inte hon ringer nu.. Och det var det ju! =) Så nu har jag fått prata av mig lite. Skönt! Nu kan jag kanske koppla av med en bok utan dåligt samvete ;) Eller? Borde jag gå ut? Nåja, det visar sig.

Nu ger jag mig!
Puss!
=)  

Gaahhh

Hata biltjuvar... Och den här gången kan jag faktiskt inte ha stoppat den i nåt hemligt lönnfack nånstans.. Tyvärr

Så var det dags igen...

Skolböcker.. Åh, vad trååkit! Har beställt tre stycken nu, hoppas de kommer snabbt snabbt, så att jag hinner kolla lite i dem innan lektionerna börjar.. Och så är det det där böket med Blackboard.. Jag hittar inte kurserna jag ska enrolla mig på... Har enrollat mig på tre stycken nu, men jag tror inte att nån av dem är rätt... (Eller heter det i??) Så jag skickade iväg ett mail till nån ansvarig coh frågade, hoppas jag får svar på måndag så att jag kan enrolla mig rätt och sen förhoppningsvis få pengar. Om jag inte redan har fått pengar för augusti vill säga.. Jaja, det visar sig väl. Hoppas inte för isf är de redan borta.. Så då blir det till att snåla, och det är jag inge bra på. Till exempel ikväll ska vi på Churchstreet och käka, med finfint sällskap =) Och då går det väl några slantar, men det kan det vara värt!

Igår var vi på Simsponsfilmen på bio, den var skoj. Jag skrattade många gånger men jag tror att Dallas bara skrattade en gång, men den gången var lång, typ hela filmen.. =)

Idag har jag och Anna gjort oss förtjänt av en stallfest. Det blev så fint i stallet så där våra penslar for fram. Sen for vi till Stugsund och begärde lite mat. Efter maten tog vi en promenad runt ett av mina smultronställen, Gamla Sandarnevägen. Underbart! Ända tills Ester hittade en bajs att rulla sig i.. Men det blev bara till att ta fram trädgårdslangen och spola av henne så var hon fin igen =)

Nu ska jag vänta lite mer, sen är det maat!

Ciao!

RSS 2.0