Friska förberedelser inför Tjejvasan! :)

dsc00694 (MMS)

Friska förberedelser inför Tjejvasan! :)


Buzzador.com och nuläge

Hej och hå!

Jag har gått med i Buzzador.com för ett tag sen och har nu fått hem första buzzningsgrejerna. Santa Maria Fish Taco Spice Mix, ska bli riktigt spännande att prova! Just nu har de en kampanj för att få ihop fler människor som vill gå med. Det är enkelt att gå med. Du får fylla i en profil och sen får du chans att vara med och prova massvis av nya, olika produkter som passar in på din profil. Blir du antagen i kampanjen skickas grejerna hem till dig tillsammans med en informationsfolder och det är bara att sätta igång och prova själv och tillsammans med dina vänner =)

Klicka in dig på den här länken: http://www.buzzador.com/index.php/sv/?refstr=mija83 och anmäl dig vettja! =)

Annars är jag faktiskt hemma som sjukling idag.. Sen i tisdags. Magsjuka, vidriga sjukdom... Men nu är det sista dagen, imorgon ska jag tillbaka! Sen är det helg.. =) Det var ändå vad jag räknat med. Började ju på nya förskolan i måndags för två veckor sen, och då är det bara att ställa in sig på att man ska bli sjuk. Det jag inte räknat med var att både Daniel och Amra också skulle bli sjuka.. Men de är friska och på respektive håll idag. Jag som skulle ha åkt massa skidor den här veckan! Det börjar ju närma sig.. Men jag får ta det nästa vecka istället, Nu har jag kommit upp i 93 km, tänkte att jag skulle komma över 100km innan Tjejvasan går av stapeln. Så snart har jag nått det målet =) Ett annat mål jag nått är att jag faktiskt har åkt en runda på 3 mil, så långt som Tjejvasan är, så jag vet att jag kommer runt =) Och det gick riktigt bra, jag är nöjd över resultatet. Det tog 2h35min, jag hade räknat med tre timmar.

Nu har jag suttit och skrivit ett presentationsbrev så att föräldrarna på nya jobbet ska veta vem jag är. Det som tog längst tid var att leta fram ett kort på mig själv.. Det finns inte så många, det är oftast jag som står bakom kameran, då är det svårt att hamna på bild =)

Nepp, nu ska jag fortsätta och leta bilder som Amr ska få ta med till sin förskola. Kul med tidskrävande!

Se så, anmäl er till buzzador nu ;)
Puss!

RSS 2.0