Back to work

Ja, så har man klarat av första jobbdagen efter semestern, gick rätt smärtfritt. Om man bortser från min oerhört sömnlösa natt. Jag var så nervös över att börja jobba igen att jag inte kunde somna. Jag vet inte varför jag var nervös heller. Tror att det handlade om vädervarningen på texttv... Och om tåget skulle gå som det ska och så. Kollade på klockan halv tre, sen tänkte jag att nepp, nu får det vara nog, nu ska jag inte kolla på klockan nå mer, bara ligga här och blunda och vänta på sömnen. Och ja, det verkar ha fungerat, med tanke på att jag sov när klockan ringde imorse. Men trött var jag, så att jag mådde illa.. Men det gick i vilket fall finfint att jobba. Älskar mitt jobb! Jag har valt så rätt =)

Tja, annars då? Bion i fredags var suverän! Sex and the city, en 4,5. Kommer inte på nåt just nu som jag saknade, så kanske tom en 5? Låter det vara osagt. 

Nu ska jag äta mat som min älskade har gjort till arbetande mig! Mucho gusto e mucho amore to him! 


Ciao! 

Oaah...

Mätt... Så mätt och lite småkorkad efter att precis ha vaknat efter en liten nap.. Dumt att sova mitt på dagen.. Pratade om det idag, bara några timmar innan jag gör det, att sova för länge på dagen blir ju bara tok =)

Har inte varit ute idag, första dagen på tre veckor tror jag. Beror det på att semestern är på väg att ta slut kanske? Neje, den är ju inte slut än! Har ju faktiskt tre dagar kvar! Det beror faktiskt till viss del på vädret, men mest på att vi har haft en del annat för oss idag. Började med att fixa lite hemma i klädkammaren, så nu är det överskådligt där inne, skönt! Sen for vi ut till Sandviken och hälsade på Simon och Sofie i deras nya lägenhet samt hälsade Noah välkommen till världen =) Tänk att de är föräldrar nu! Helt otroligt! Söt liten tröttis, låg och sov nästan hela tiden =)

Åt på mackedonken i Valbo på väg hem, köpte med en chokladmuffins med, så nu är jag proppis! Kikade lite på Seinfeld när vi kom hem, sen somnade som sagt Mia snällt ett tag. Men nu ska hon göra sig fin för att gå på bio med Anna, som gör sig fin på sitt håll just nu för att komma hit ner före. Blir nog en perfelt avslutning på denna fredag. Stina skulle ha kommit hit för att fira sin födelsedag, men hon blev visst sjuker =( Tråkigt, hoppas hon kryar på sig! Skulle ha vart kul att träffa henne, var ett tag sen, om man säger som så..

Nej, nu ska jag göra mig fin!

*Tänk, två uppdateringar på mycket kort tid!* =O Surprise!

=)

RSS 2.0