60 knop i Söderhamns skärgård, wohoo!

60 knop i Söderhamns skärgård, wohoo!


Hemma hos oss kl 0605 var det en liten äls...

mms_img52279 (MMS)

Hemma hos oss kl 0605 var det en liten älskling som bestämde att mammas efterlängtade sovmorgon inte riktigt skulle alg så lång som mamman hoppats på. Bupp, sa älsklingen, och bupp blev det.


Man vill ju så mycket..

Ja, men inte så mycket alls blir gjort.. Jag är inne i en sån dal när jag inte orkar göra nåt fast hela kroppen längtar efter att jag ska sätta fart och ta tag i alla de där sakerna jag går och tänker på. Och jag vet ju att det känns så bra när man verkligen gör't.

Kryddar inlägget med lite bilder från april, även om de inte har nåt med innehållet att göra ;)
 
Amra äter dumleklubba som hon fått i påskägget av mormor och morfar

Det jag tänker på är att jag borde fixa till balkongen med blommor och städning, putsa fönstren. Fönstren började jag med för några veckor sen. Jag tog balkongfönstren, men såg dagen efter att det blev så där dimmigt när solen sken in.. Så de måste göras om. Ska göra det, sen, de andra fönstren borde väl också gås över =) Jag skulle vilja hålla en högre städningsnivå.. Som det är nu krävs det att vi har planerat besök för att få nånting gjort.

  
Mumsmys med gröt! Micke och Elin fick gå på skattjakt =) Och Amra fick ett påskägg av dem, mycket poppis!

Kollade i en ny tidning på jobbet i veckan, och oj, vilka recept, vilka inredningstips och vilka trädgårdstips! Jag vill ha hus! Och tid och råd att fixa i det, det är väl inte så mycket begärt va? =) 

   
I sommarväder firades påsken hos farmor och farfar.

Och så är det några saker jag tänkt på länge att jag vill införskaffa till lägenheten. Gardiner till köket (införskaffade, men ej uppsatta, ligger nu på köksgolvet sen nån vecka..?), byrå till sovrummet, har ställt in en vit Malmbyrå som vi haft i Amras rum och skulle vilja ha en till likadan för att skapa lite mer harmoni (och få mer förvaringsplats =)), tre förvaringslådor från Åhléns att ha som smutsputtar, ny gardin till Amras rum (eller åtminstone fixa till den som hänger där.. Borde väl inte vara så svårt va?)

  
Amra och Daniel ställer iordning snygga moppen för försäljning, en era är över.. Den såldes på två röda.. Skulle ha satt ut till ett högre pris.. =) Amra har hittat en ny favoritgrej, skruvmejseln! Hon skruvar på allt hon kommer över.

Två gånger har jag beställt en ny sorts ansiktsrengöring, men betalningen funkade inte, så beställningen avbröts.. Fattar inte varför? Täckning har jag och rätt siffror skrevs in.. Don't get it.. Vet inte vad jag ska göra och känner ett stort motstånd mot att ta tag i det. Men jag vill ju ha grejerna, trök..



Sortera upp och framkalla bilder att sätta in i album... Detta ständiga, det växer ju hela tiden det där arkivet. De senaste bilderna jag framkallade var från slutet av 2009! Det är ju ett och ett halvt år sen! Sen har jag bilder från sommaren 2009 kvar att framkalla också, och några bilder från innan ändå. Ja, kanske skulle ta en vecka semester och fixa lite? Eller varför inte ett år, kanske kan man söka ett sånt där friår man kunde söka förr? Det är väl en motivering, att fixa mitt privata bildarkiv? =)



Men nåt som faktiskt funkat bra är träningen. Nu är det cykling som gäller, om två veckor är det Tjejvättern..! Jag har faktiskt kommit iväg nån gång i veckan de senaste veckorna utöver det jag cyklar till jobbet. Dessutom har jag sprungit några gånger, bland annat vårruset. Det känns skönt! Det är jag stolt över =) 



Och vi har faktiskt fått vara ganska friska nu i maj. En sväng á tre dagar var vi hemma med Amra på grund av förmodad tre-dagars-feber. Men nu är vi friska och pigga. Det vi ojar oss över nu är att den lilla tjejen inte vill somna på kvällarna... Nu när hon äter som en häst är det sömnen som spökar ist.. Alltid ska det vara nåt.. =) Sista utvägen är att vi gör oss klara och går och lägger oss allihopa, då somnar hon på ett kick! Jag vet inte om hon är rädd för något eller vad det kan vara...? Hoppas och tror att det är en period, en fas.. Ja, ni vet, nåt som går över =)



Nu i helgen ska vi åka hemöver och kolla in mammas och pappas "nya" hus. De har gjort om hela nedervåningen, från furu till vitt, ska bli spännande att se! Och Daniels föräldrar håller på att byta färg på utsidan. Där händer det grejer! =)



Och vi har beställt en resa till Turkiet i sommar, Wihoo! Bara jag och Daniel, Amra får leka med mormor och morfar och farmor och farfar i en vecka. Och vi får vandra hand i hand längs strandpromenaden och ta dagen som den kommer =)



Nu ska jag ladda upp inlägget, koppla ner datorn och koppla av med lite läsning innan jag kopplar ur och somnar.
Over 'n' out!
    


RSS 2.0