Hej Sverige!

Nu har jag varit hemma i underbara Sverige i fyra dagar. Och allt känns precis som förr, inte som att jag har varit borta i flera månader. Var det bara en dröm? En underbar dröm med ett underbart uppvaknande isf!

Efter vissa incidenter på resan hem, ett tåg som var 70min försenat så jag trodde jag skulle missa flyget tex, satte jag på fredag förmiddag mina fötter på svensk mark. Daniel kom och hämtade mig med en bukett blommor i famnen =) Passade på att äta på Arlanda, köttbullar och potatismos mmm, sen for vi hemåt Gävle. Försökte vara vaken och trevlig, men fick inte för mina ögon, de ville vara slutna. Så jag var nog inget bra ressällskap.. När vi kom hem packade jag upp det mesta, sen sov jag lite mer. På kvällen åt vi räktaost och planka som Daniel gjort till mig, tackemycke =) Kollade på en film, men hann bara se halva innan jag flöt bort mot sömnens rike igen. Det är ansträngande att resa...

På lördagen åkte vi hem till Söderhamn. Körde bil för första gången på fyra månader, och det gick ju det med. Hann sitta och prata lite på bron på Tremyran innan vi for vidare till Larssons i Lose. Där var det längesen jag var, kom knappt ihåg hur det såg ut! Kul att träffa alla och säga hej, men tyvärr måste vi dra vidare ganska snart. Efter några timmar åkte vi tillbaka till Söderhamn, denna gång riktning Vågbro. Hälsade på Dallas föräldrar och fick oss lite mat där.

Lördagskvällen tillbringades på Stamvägen. Anna kom och hämtade mig på Tremyran, så for vi till Coop och handlade lite gotta. Jag och Anna tillbringade hela kvällen i varandras sällskap ute i köket medan de andra satt i vardagsrummet och var sällskapliga. Jag njöt, hemskt trevlig kväll! Avslutade den med att gå ner på stan och kika. Kom in på Muskan, och där fanns några fler bekantingar. Skoj att träffa på lite folk!

Söndagen då? Luuugn dag! Satt i solen och läste och umgicks med föräldrarna, på eftermiddagen åkte vi in till Anna och Jhonny och hämtade bilen. Satt där i hallen och pratade lite. På kvällen kom Håkan och Carina och åt grillat i Stugsund. Andreas kollade förbi en sväng han med.

Kort sagt var det en underbar helg! Ett härligt välkomnande fick jag =)

Måndagen tillbringades på Lilljungfrun med mor, far, Anna och Ester. Inte helt fel det heller. När vi åkte iväg med båten samlades stora gråa moln över Stugsund, men ute på Lilljungfrun var det strålande solsken heela långa dagen, såå skönt! Badade och solade, men solade mest, mellan fikat =) När vi åkte därifrån såg vi i båten att det bara var 14 grader i vattnet.. inte konstigt att man kände sig som en isbit när man varit i! Anna och Jhonny skulle ner på eftermiddagen till Gävle och kolla på bil, så då kunde jag åka med dem ner, finfint! Tyvärr hittade de ingen bil.. Bättre lycka nästa gång!

Idag har jag uträttat en massa saker. För det första kan jag ju nämna kanske, med lite tvekan... igår kväll hittade jag min plånbok... ooops... Tydligen har jag ett lönnfack i min ryggsäck... Och däri låg den. Så idag har jag ringt till Vägverket och avanmält att mitt körkort är borta. Och så har jag fått tillbaka 350 Euro, inte illa =) Var och pratade med Kvantum och det resulterade i att jag ska jobba imorgon och på torsdag. Men det är bara tre timmar per dag, så det gör jag gärna. Har ju inget annat för mig på dagarna, och sitta och vända papper är inte så ansträngande =)

Sen var jag ner på stan och letade en epilator. Trodde att de på ClasOhlson var dyra, så efter en lunch med Daniel tog jag bilen och åkte ut till Valbo. Men där kostade de lika, så då kötpe jag en där, och den funkade finfint. Gör ont, men resultatet blir bra =) Vill man vara fin...  Sen har jag bara varit hemma. Suttit på Facebook och försökt komma underfund med hur det fungerar... Kul att det finns så många kändisar där! Gamla bekantskaper från förr. Kollade igenom Söderhamnsgruppen, och där finns massvis av dem (naturligtvis). När vi fixat bort den här stationära datorn igen och fått till routern till den bärbara ska jag ladda upp lite bilder också. Både på Facebook och på bilddagboken. Men nu ska jag vara social med vännen min. 

Hare gött!
 

Hej Då Tyskland!

Ja, inatt åker jag, har packat nästan allt nu, ska snart packa ner datorn också, sen är jag klar. Jag är rätt nervös över att jag ska ha för mycket packning. Får se till att ha pengar på kontot ifall jag får betala en massa övervikt.

Ja, nu har jag inte tid att skriva mer, men tack Freiburg och alla här nere för en underbar tid! Jag hoppas att jag kommer att träffa er igen! En stoor kram till er alla!

Och Sverige och alla där, vi ses snart, jag älskar er! =)

Hej då!!!

Annorlunda

Igår åkte Dana hem, och jag måste ju säga att det är lite tomt, ingen som finns på andra sidan väggen.. Och ingen som vill sitta i köket och bara vara..  

Hade tänkt att jag skulle följa med till Haputbahnhof och säga hej då där, men jag måste stanna kvar på lektionen, fast det var helt onödigt för mig.. Jag har redan gjort referatet, lämnat in provet och jag tänkte att det var bara att hämta mitt Schein. Men men, jag fick inte gå. Och det visade sig också vara helt onödigt, om de andra hade frågor till provet kunde de ställa dem och läraren svarade, jaja, hemskt intressant för mig, jag hörde nog inte ett ord av vad de sa tror jag =) Så lite arg var jag, för jag hann inte åka in till stan och säga hej.

På kvällen igår var GreklandMaria här, vi förberedde vårt referat som vi ska hålla imorgon, det sista! =) Gick finfint, gjorde allt helt klart ikväll. Sen har jag fått ett litet Hausarbeit som jag måste skriva för att få 3 Credits i engkursen.. Men det är bara tre sidor, så det lär väl gå bra tycker jag. Började på det idag och har redan skrivit en sida. Ska fortsätta lite nu, så kanske jag kan göra det klart imorgon, om inte redan ikväll, vilket ju skulle vara det bästa!

Imorgon ska jag springa runt och hämta Scheine, försöka få dem ifyllda och stämplade, hålla referat, hämta ut mer pengar, ha sportlektion, gå på party. Vi ska till Kegel, eller nåt sånt. En klubb som ligger högst upp i ett högt hus, genom fönstren kan man se hela Freiburg. Är mest intresserad av toaletterna, där kan man tydligen sitta och beundra utsikten medan man utför det man är där för att göra, nice =)

På fredagen ska vi åka till München, vet inte vilken tid, men antar att det blir tidigt på morgonen. Där stannar vi till på lördag kväll. Då åker vi hem och när vi kommer hem är det AVOparty på Hindenburgstrasse igen, kan nog bli en trevlig helg. Hoppas bara att mitt Visakort kommer så att jag får lite tillgång till pengar! Har bara 30 Euro nu, och 100 på tyskkontot.. Och 20 Euro måste jag betala för München, sen måste jag väl äta nåt också.. Åh... Kanske ska sätta över lite pengar till tyskkontot så kanske jag har dem till helgen där? Åh, så svårt att veta, varför blir jag bestulen nu, och inte tidigare, nu känns allt så onödigt sent...  Svårt att veta vad som är nödvändigt att göra, vet inte hur många dagar det tar för en utlandstransaktion, vet inte när jag får kortet, överföringen kostar pengar, och jag måste avsluta kontot nästa vecka.. Så har jag en massa Euro där måste jag göra av med allt innan jag åker hem.. Blir massvis med presenter då ;) hehe!

Ja, sen vet jag inte vad som händer nå mer, inga planer planerade.

Nej, nu ska jag försöka skriva lite engelska!

Puss och god natt darlings!


Superhelg - Skithelg - Fin helg

Vilken jävla helg.... Den skulle ju bli så bra. Fest på fredagen och fest på lördagen, riktiga fester, som avslut för Danas tid här nere.. Fredagen började med exkursion i Herr Bauers närhet, jippi.. Närå, det gick ganska bra faktiskt, förutom att jag hade migrän och att solen stekte som jag vet inte vad.. Fast jag uppskattar verkligen vädret!! =) Passade inte så bra ihop med migrän bara...Men den var inte så allvarlig, men huvudvärken höll i sig heela dagen.. Dana avvek lite tidigare eftersom hon skulle jobba. Jag, Anne, Maria och Esther gick efteråt och åt lite glass, smask! Eftermiddagen spenderades på Littenweilers Schwimmbad med Esther. Såå skönt! Älskar helt enkelt sommaren, vem gör inte det??

Så var det fredagkväll. Vi åkte in till stan där Uni firade jubileum, kanske 250 år? Är inte säker, men många iaf. Var ett glatt gäng som påbörjade kvällen. Väntade på Dana som inte slutat jobba än. Hon kom senare, och efter ett tag gick vi två vidare till Atlantik och träffade Anne och en kompis till henne där. Hittade ett bageri som precis hade öppnat, så vi köpte oss varsitt härligt nybakt bröd på väge, mmm. Dana åkte hem lite tidigare för hon hade tandvärk, just bra timing... Och inte lite tandvärk heller.. Stackarn.

När jag skulle hem ville Anne stanna ett tag, så jag fick låna hennes cykel. Cyklade en bit med Erik och en tjej till där de bor, sen skulle jag hitta vägen till Littenweiler själv... Jaja, efter ungefär en kvarts förvirring, utan att ha en aning om vart jag var, hittade jag iaf rätt väg, och kunde fortsätta hemåt =)

Lördag vaknade jag av att Dallas ringde, inte helt fel =) Klev upp och åt lite frukost. Knackade på Danas dörr, men inget svar.. Okej, dammsuger lite och städar lite. Knackade igen, inget svar.. Vi hade pratat om att åka till Seepark och jäsa, så jag blev lite orolig om något hade hänt på vägen hem.. Men hon hade åkt till tandläkaren och kollat upp sin tand. Efter det var hon trött, hade inte kunnat sova något nästan, så hon stannade hemma och sov, när jag och några till gick till Schwimmbad för att avnjuta ännu en eftermiddag med sol och bad. Kom hem vid halv sex, och då var det dags att börja grillfesten som vi planerat. Hemskt gott med maten, men lugnt och fint blev det. Vi kunde inte bestämma oss för om vi skulle ut sen eller inte, men till slut tog Danas tand och sa ifrån. Så vi skulle åka till jouren. Hittade inte min plånbok... Borta... Med alla mina bankkort, körkort, pengar, Semesterticket och PH-Karte... Skit.. Fick låna Marias Semsterticket så kunde vi åka iaf. När vi kom dit fanns det ingen som kunde hjälpa... Så det var totalt i onödan. Hann iaf med sista Strassenbahn hem så att vi slapp betala nattaxan, träffade Jonathan igen, så det var väl en ljuspunkt iaf, prata svenska, haha =) Hem, leta telnr till Schwimmbad för att ringa på morgonen om min plånbok. Sen ner i sängen och sova.

Klockan ringde vid 7. Var meningen att vi skulle åka till Konstanz vid Bodensee. Men Dana kom inte iväg pga sin tand, och jag pga min saknade plånbok. Fick tag på nån på Schwimmbad, men ingen plånbok. Ägnade morgonen åt att ringa runt och spärra kort och polisanmäla. Ska fortsätta imorgon. Måste hämta ut pengar också, så att jag klarar mig den här veckan och kanske nästa med. Vid tio gick jag och Dana till Schwimmbad och frågade igen om de fått in nåt, och kikade på platsen där vi varit på lördagen, men nada. Åkte till tandläkaren där Dana fick lite hjälp. In till stan igen och till polisen, anmäla. Jättesnäll polis var det iaf! Otroligt tillmötesgående. Sen bjöds jag på en maffig frukostlunch som avskedspresent av Dana. Därefter var hennes tandsmärta fortfarande inte borta, snarare värre. Så vi for tillbaka till tandläkaren. Då fick hon recept på nåt smärtstillande. Men eftersom det är söndag och vi är i Tyskland är ju inte något öppet.. Det finns några apotek som har jouröppet, men de var ju inte lätt att hitta. Men till slut lyckades vi iaf. Sen for vi hem, Dana tog en tablett, som jag tror var hemskt stark, och blev lite påverkad.. =) Men smärtan försvann! Äntligen! Så vi gick till Dreisam och la oss i solen ett tag. Hem i lagom tid till att Risa, Mitchiyo, Clea och hennes bror Mark skulle äta, så fick vi oss lite mat också =) Pratade med Dallas på Skypen. Satt på balkongen och diskuterade. 

Så denna helg som skulle bli en så superfest hela helgen, blev ganska lugn, full i besvikelser, men till slut finfin! Hade hemskt roligt egentligen när vi kuskade S-bahn runt om i Freiburg, och kvällen slutade på bästa sätt, i trevligt sällskap på balkongen =)

Imorgon ska jag fixa en massa grejer med korten, ta ut pengar och hämta Schein för mina kurser. Det ska jag försöka fixa på fm, sen ska vi åka till Tittisee och bara njuta på em, och sen blir det nog något på kvällen. 

Nu måste jag sova, mycket imorgon!
Sov gott!!
Saknar er!

2 veckor!

Det är vad jag har kvar innan jag sätter fötterna på svensk mark! Ska bli härligt! Men jag kommer sakna de här nere också, har varit en helt underbar tid, är såå glad att jag åkte!! Och dessutom har jag fått inse hur det är att inte alltid kunna träffa eller prata med de som betyder nåt där hemma. Jag har fått känna på hemlängtan, fått inse hur mycket jag älskar alla er, familj och vänner =) (Haha, just nu kom Push it på winampen... hur ska jag tolka det?? Anna?) ;)  

Nästa sommar ska vi åka till Tjeckien och hälsa på Dana och Marek, kanske man kan passa på att åka runt lite och hälsa på några av de andra också, det vore super! Fick idag en inbjudan till Ungern också, och till Nederländerna har jag fått förr. Skulle vara kul om det verkligen blir av! Men knappt så att jag vågar skriva det, för då blir det ävl inte så.. =)

 Åh, hur ska jag hinna med allt som jag vill göra hemma innan skolan börjar?? En vecka... Kanske är det bara en dag i veckan, och då ska man väl hinna hitta på mer saker tycker jag! Jag vill ju hinna träffa alla, ha lite party, åka bil, bada i sjöar och i hav, skulle vilja åka till typ Fururvik eller Leksand sommarland också... oj, och massa mer saker! Men det ska nog gå bra, får ta en sak i taget och jobba mig igenom listan =)

Kanske ska jag åka bort lite oftare? Jag har fått så många mycket trevliga paket under den här tiden, mer än under hela mitt liv innan tror jag =) Igår låg ett till paket från mormor i min lilla brevlåda. Med ett brev och med lite gotta =) Jag har ätit och druckit så mycket  gotta här nere, och det märks kan jag säga! Har fått en härlig putmage... Har försökt att inte äta så mycket godis, men det vet vi ju hur bra det går för en Mia.. =) Vi får väl se hur bra jag lyckas under resten av tiden. På tisdag åker ju Dana, då blir det väl inte så mycket äta för mig, genom att jag inte är så intresserad av att laga mat till mig själv.. Så det blir väl pasta, grönsaker och frukt, lätt och enkelt, och jag slipper gå hungrig  =)

Igår hade jag idrottslektion, som alltid på torsdagar, och vi tränade Schlagball, vi stod alltså hela lektionen och kastade bollar till varandra. Haha, jag känner mig så hemma, precis som på HiG, bara leka ;) Och idag har jag träningsvärk, i ben och i armarna. Känns bra =) Jag har rört på mig! Ska nog ta upp springandet igen också. Har ju inte blivit nåt på ett tag, genom att förra veckan åkte vi ju till Hamburg, och sen blev jag förkyld. Men nu är det bättre, och det är när jag sitter och inte gör nånting som det känns värst. Så jag ska nog starta lite smått igen.

Nu har sommaren kommit åter till Freiburg! Jippi!!! Var inne i stan på fm och hade en liten exkursion i och omkring Münster. Sen gick vi och åt en glass, jag, Anne, MariaGrekland och Esther. Efter glassen for vi hem och sen gick jag och Esther till Schwimmbad, och det var såå skönt! Bada och sola igen! Me like!!

Ikväll är det storfest igen. Konserter och grejer på Uni, och sen har Musikhochschule fest. Och imorgon ska vi ha grillparty ute på gräsmattan, lite som en avskedsfest för Dana. På dagen imorgon ska vi nog åka till Seepark och bada. På söndagen ska vi åka till... öh... Ja, jag vet inte vad staden heter, men den ligger vid Bodensee, så då blir det nog också lite bada =) Precis en helg i min smak!

Nu ska jag kika på bilddagboken, och kanske ladda upp lite bilder från Hamburg. Ha det bra i solen och ta det lugnt! Och om ni känner för det, gå på Pop vs Soul i Söderhamn i helgen!

Puss!

Jihaaa!!

Japp, nu har jag gjort både referatet och provet!! Referatet ät helt klart, har fått respons och betyg och allt. Provet har jag precis skickat in till lärare, så där är det bara att hålla tummarna för att jag inte behöver komplettera med något!

Firade ikväll med Apfelstrudel, chokladglass och grädde... Mmmmm! =)

Nu har jag bara ett referat kvar, som jag ska hålla på torsdag, och sen är det bara att glida igen, känns rätt bra tycker jag, gillar när det glider =)

Igår var det skola hela dagen. Kommer inte ihåg när jag skrev förra inlägget...? Men tror att det var på måndagen.

Eller skola hela tisdagen var ljug, kom jag på. Skippade första föreläsningen och pluggade lite för ref, och visade rummet för en tjej som har fixat Zwischenmieter till oss (det firade vi också ikväll!), sen gick jag iväg till engelskan och efter den skippade jag andra föreläsningen också för att träffa Jörn och gå igenom ref. Var hemskt nervös innan men det gick, och det gick bra tycker jag =)

Sen hem och påbörja provet, prata lite med Dallas och med Anna, lite mer prov, drack lite Slivoviska med Dana för att bota min förkylning, som kommit åter efter tokhelgen i Hamburg... Och det funkade tror jag, har ingen halsont längre, bara en massa snuva och hosta. Men det är bättre än halsont iaf! Sen kollade jag på en film och sen somnade jag, vid 2... Jag som skulle sova tidigt.. Så blir det jämt här, förstår inte.. Har väl ingen som lockar ner mig ;)

Idag har jag bara skrivit på provet och sen hade jag Mittelstufe i två timmar och därefter mat och sen mer prov och nu, inge mer prov. Hoppas jag!

Imorgon ska vi in till stan med Landeskunde och kika. Kan kanske bli intressant, även om läraren är en total idiot.. Men man kan ju hålla sig undan från honom.. =)

Nej, nu ska jag in en sväng på bilddagboken och kika, sen sova, eller film eller läsa eller nåt. Oavsett vad ska det ske i horisontalläge.

Sov gott och god natt alla!!

Efter Hamburg

Ojoj..

Vilken helg! Såå lång och såå underbar!
Nattåg, frukost, besök på Airbus, snabblunch, besök på Die Zeit, checka in på hotellet (som låg en timme norr om centrum och var ett Jugendhärberge alltså typ kollo), in till stan igen, krog, kom tllbaka till hotellet vid halv fem. Det var fredagen i kort version

Lördagen och söndagen, de satt liksom ihop.. =):
Vaknade 8, äta frukost (som var helt suverän), åka in till stan och gå på Tullmuseum (intressant vad folk lägger ner mycket arbete på att smuggeltekniker!), se StMichaela Kyrka (otroligt stor!), äta på fiskrestaurang (såå gott), åka tillbaka till hotellet, duscha, vila lite (kunde inte sova), in till stan igen vid tolv, tog med alla väskor och grejer och låste in dem på Hauptbahnhof, party på Reeperbahn (folk, folk och folk, överallt! Det var en stor schlagerfestival och Live Earth så det var tydligen ovanligt mycket folk i farten, skoj =) gick på en krog först och sen på disco), kom ut och allt var ljust (klockan var vid halv sex) gick till en horgata och kikade (en del är avstängd och bara män får gå in där tydligen.. Atsuki och Jean-Micyhel var in en sväng, men de kom ut ganska fort så jag tvivlar på att de fick sig nåt, hehe), sen gick vi till Fischmarkt och åt frukost och köpte bär och bara njöt i solen som för en gångs skull tittat fram. Gick runt och kikade och väntade på att de andra som åkt hem skulle komma dit. Åkte och kikade på Projekt Hafen City, det var väl det minst intressanta.. Sen hade vi fri tid på eftermiddagen. Åt på McDonalds, for till Stadtpark och sov 1,5 h i gräset och solen, nice =) Men sen blev det kallare och marken kändes blöt så då gick vi till en Biergarten och jag drack en te, sen tillbaka till Hauptbahnhof, äta lite grekiskt och sen vänta på tåget. Sen for vi mot Freiburg. Anne hittade en bekant från Freiburg på tåget, så vi mötte upp honom i bistron och där blev vi kvar till de stängde. Träffade tre tyskar där, som alla kunde lite svenska! Och en Londonbo som förra veckan varit i Sverige, kul! =) Nästan varje gång man träffar någon ny och de får höra att man kommer från Sverige har de någon relation till landet eller språket, det är så läckert! Vårat lilla land! =) När bistron stängt gick vi tillbaka till våra platser och sov. Vad som kändes som en timme men var ca fyra timmar senare var i Freiburg. Tog S-bahn hem och duschade och sov, såå skönt!! 

Vid tolv ringde klockan och då var det bara att kliva upp. Jörn kom vid tjugo i ett, och vi gjorde klart vårt referat. Imorgon gäller det, och sen ska jag sluta tjata om det, då blir det tjat om provet ist =) Blev klar vid fyra, sen vet jag inte varför, men han stannade kvar och vi satt i köket med Dana och pratade... Sen ville han att jag skulle klippa hans hår, och att vi skulle leta en frisyr på internet...?? Hmm. ja, som sagt.... Konstig typ han. Menmen, till slut gick han iaf utan att ha blivit klippt. haha! =)

Sen har jag hunnit med en snabbis på Skype med Daniel och ätit lite. Och nu sitter jag här. Ska snart göra mig klar för vi ska till Waldsee. Men det blir lugnt, högst en öl, kanske till och med bara cola. Har referat imorgon och annat som måste göras. 

Har hittat en trolig Zwischenmieter också! =) Man hyr rummen här för hela terminen som sträcker sig till sista september, och jag åker ju lite tidigare, närmare sagt om ca tre veckor! =) Så då kan man hitta någon som vill ta över mina sista månader, annars måste jag betala hyran hela tiden. Och när jag kikade i brevlådan idag låg en liten blå lapp där någon sökte ett rum. Det kommer ett antal studenter hit och ska läsa sommarkurs och de behöver nånstans att bo. Så imorgon kommer en tjej hit och ska kika på om mitt och Danas rum duger, antar att det gör det =) Hoppas!

Ja, nä, nu ska jag göra mig klar! Kanske kommer det några mer detaljerade beskrivningar av helgen, men just nu har jag inte tid =)

Hej dåå!    

Mot Hamburg

Nu har jag packat och gjort allt färdigt för resan till Hamburg. Åker nattåg inatt som kommer fram vid halv nio imorgon. Tillbringar hela fredagen, lördagen och söndagen i stora staden, och sen åker vi nattåg tillbaka till Freiburg. Kommer nog bli fullt upp men trevligt hoppas jag  =)

Ha en trevlig helg alla!! =)

Puss och kram!

Tänk...

..vad drygt det är när bilder bara försvinner... Åh, tröök! Jävla bilddagbok, eller internetuppkoppling eller vad det är...

*djupt andetag*

Japp, så har jag avreagerat mig. Måste fördriva lite tid för Risa har ockuperat badrummet...

Senaste dagarna? Jag vet inte, inte så mycket.. Söndagen vet jag inte.. Hmm.. Nåt var det jag jgorde iaf =) Måndagen ägnades åt referatförberedelser, blev nästan klara med PowerPointen och Hand-outen, skönt! Sen på kvällen kom lite folk förbi, grillade och åt japanskt. Tyvärr var inte det japanska så gott då som det var de andra gångerna, men så kan det ju vara, bättre lycka nästa gång =) Sen gick vi till Waldsee och träffade Erik, Jonathan och jag tror att det var Jonathans flickvän. Han är från Sverige, så då fick jag prata lite svenska, alltid härligt! =)

Idag har jag varit i skolan hela dagen. Hade klockan på 8, vaknade vid 7 och tänkte, jag kan ställa om klockan till halv 9. Vaknade nästa gång 20 i 10... Hade visst glömt att spara. Så ingen frukost, hasta sig iordning och hasta via Heitzmann till föreläsningen, höll på att somna hela tiden... Blev lite piggare på engelskaseminariet, men sen kom den fördömda föreläsningen efteråt... Det går bara inte att vara pigg på den, jo okej, två gånger har jag nog lyckats med det, applåder! Och efter den var det psykologiseminariet, trött då med, men det gick =) Efter det pratade jag och Jörn, referatpolaren, med läraren om vårt upplägg. Bra i det hela, men lite saker måste vi ändra på. Så imorgon kommer han hit och så ska vi göra klart alltihopa! Så jag skulle i säng tidigt ikväll jag..

Resten av veckan ser ut som följer:
Onsdag (imorgon) kväll, grillparty med alla utlänningar, skolan står för öl och vin, hmm? =)
Torsdg far vi förhoppningsvis till Hamburg, Jean-Michel har sagt att det är nån tågstrejk på g, men hoppas vi inte berörs av den! Stannar i Hamburg till på söndag kväll och åker med nattåget tillbaka. Kommer tillbaka på måndag morgon, inga planer för måndagen än. Sen på tisdag skola igen, och då ska referatet hållas, hjälp! Men det går säkert finfint... =)

Och nu då? Nu är Risa klar ute i badrummet så nu ska jag göra mig klar och sova också.

Godnattkram på er alla!!
Och vill ni skratta, kolla in denna, hahahaha!!
http://www.youtube.com/watch?v=uPrr2oIytDw


Campus Invasion

Vilken grej! Bra väder, bra musik, bra sällskap och allt!

Var igår på minifestival, MTV arrangerade en konsertkväll med fem grupper, Turbostaat, Itchy Poopzkid, Perry Farrel's Satellite Party, Moneybrother och Wir Sind Helden. Moneybrother var ju självklart bäst ;) men de andra tre innan honom var bra de med. Men Wir Sind Helden var lite lama tycker jag. Kan bero på att vi var lite trötta också, ska lyssna lite på dem här hemma så får vi se om jag ändrar uppfattning =)

Jag och Anne kom dit vid halv fem och satte oss på gräset och njöt i solen, drack lite öl och fick sällskap av lite olika folk, vissa bekanta och vissa obekanta trevligt =)

Köpte en t-shirt och fick en autograf av en av killarna i bandet Itchy Poopzkid. Han råkade stå i närheten av där vi satt, coolt, inte sant? ;) Skulle nog inte ha känt igen honom om det inte var för den röda hårfärgen. Haha, äkta fans! =) Lite senare fick vi en varsin till autograf, av han som sålde öl... Haha! 

När sista bandet spelat köpte vi varsin Döner och sen gick vi till bussen, som aldrig kom. Så vi fick åka taxi in till stan, träffade Maria på Atlantik och tog en öl där. Sedan åkte Anne hem och jag och Maria for vidare till Hindenburgstrasse. Skulle vara en jättefest där, men det var inte så mycket folk, men några trevliga själar iaf =) Sen for vi hemåt och jag somnade nog innan jag la mig tror jag!

Idag skulle jag plugga heeela dagen, men men, det blir inte alltid som man tänkt sig.. Bakade chokladkaka, färgade både mitt och Danas hår, lagade mat, skriver blogg och ska städa badrummet istället =) Men lite referat ska jag nog kunna trycka in kanske..  

 Kanske skulle ta och ladda upp lite bilder på bilddagboken??

=)

RSS 2.0