Lunch på lyxiga Åkerblads? Nej, vi åker ti...

Lunch på lyxiga Åkerblads? Nej, vi åker till Leksand och äter kebab på en halvsunkig pizzeria istället.


Detta är den magnifika utsikten idag, någo...

dsc00659 (MMS)

Detta är den magnifika utsikten idag, något grumlad av ett yvigt snöfall.. Dumt, kan man tycka, att det inte togs utsiktskort igår.. Men då hade vi fullt upp med att äta gott och ha grymt kul :)


På väg igen efter lite shopping på hållpla...

dsc00658 (MMS)

På väg igen efter lite shopping på hållplats 1, Sågmyra. Nu är vackra Siljan siktad. Otroligt vackert vinterväder!


Nu bär det av, en liten resa i lyx till Tä...

Nu bär det av, en liten resa i lyx till Tällberg!


El classico

Ja, igår körde jag och D en klassiker:



Som i gamla tider: Öl, dillchips, schweizernöt och bra musik som vi sjunger så vackert till! =)
Sen var det 30årsmiddag hos en av våra nyaste vänner, mycket trevligt! Amra är för tillfället hemma hos farmor och farfar och gapskrattar i takt med pulkaåkandet. Hon somnade i sin egen säng på två minuter igårkväll! Är lite avis, men mest glad, så glad ;) Hoppas, hoppas det betyder att gamla lättsövda Amran är tillbaka!

I fredags var ju Lisa, Frida och Linda här, med sig hade de småttingarna Nilas och Maja. Riktigt roligt att se dem! Lite annorlunda nu när vi alla helt plötsligt har ungar allihop, det blir andra samtalsämnen som dryftas till exempel =)

 
Lisa, Frida, Linda och Nilasx2 

     
Amra och Maja klurar över livets frågor

 
Amra hjälper Lisa att byta på Nilas

Nu saknar jag lilla Strumpan. Men hon kommer ju ner snart. Vi får passa på att njuta av barnfritt några timmar till =) Nu ska vi nog ta tag i den här dagen och komma ut i friska luften kanske?


Prinsessan Amra

Grattis på farsdag, Daniel, världens bästa pappa!


Och så har vi ju världens bästa morfar och farfar också!

   

TACK FÖR ATT NI FINNS VÅRA FINA ÄLSKADE PAPPOR!


Steg tre avklarat!

Ja, typ iaf, har slipat och grundat. Sen skulle ju grundfärgen torka i två timmar innan den var övermålningsbar, strunt... Och det orkar jag inte vänta, då skulle klockan vara typ elva innan jag kan börja måla. Och då sover jag.

Ska öppna imorgon med, och på fredag med, så jag kommer nog vara rätt mör när helgen kommer. Men får ju sluta tidigare imorgon än vanligt, tre ist för halv fem, bra det! Och öppningsfredagar slutar jag halv två, that i like!

Och inte var det nå bra på tv ikväll heller. Greys iofs, men jag har missat de senaste två avsnitten, och nu är det nån dokumentärvariant, som jag missade första tio minuterna av. Så jag får väl kolla igen det via datorn senare.

Amra har dragit ut på sin insomningssträcka, tar ca 1,5 timme nu, jippi.. Eller hur var det? Kommer ihåg förr i tiden när det bara var att lägga henne i sin säng, sjunga godnattvisan och sen var det klart.. Vart tog den tiden vägen?? Ska bli spännande att se hur det går i helgen när hon ska vara hos Ds föräldrar och nästa helg när hon ska vara hos mamma och pappa ända från torsdag till söndag!

Nej, nu hör jag nog duschen kalla.


Tittut!!

På gång

Japp, nu är vi på gång! Steg ett togs igår, fläkten och tillhörande skåp åkte ner från väggen. Lite knussligt att laga mat i en vecka nu, innan bror kommer på fredag och hjälper oss koppla in den nya fläkten. Men vad gör man inte..? Blir magvänlig kokmat =)

Steg två togs ikväll. Att tvätta och spackla ytan. Imorgon, om tidsplanen stämmer, ska steg tre tas. Att slipa och måla iaf en gång. Vi tar det sakta, ett steg i taget =) Sen ska det sista målas på torsdag för att vara klart för installation på fredag. Då ska vi nog fira med att toksteka ett par riktigt maffiga hemhamburgare! Nån som vill fira med oss? ;)

Annars är det faktiskt lugnt för mig den här veckan. Var ett tag sen jag inte hade något alls planerat kvällstid. Men denna vecka hände det =) Däremot ska D iväg på fotboll imorrn kväll, så det blir jag som står för fläktfixet då. Och på fredag kommer mina kära skolkollegor Linda, Frida och Lisa ner och hälsar på! Ska bli såå kul att se dem igen, var typ ett år sen nu =) Och förra veckan var jag hos Sabina på köpparty. Köpte inget men trivdes i fint sällskap =) Känns bra att ha kontakt med mina gamla pluggisar fortfarande. Några av dem iaf =)

Nepp, nu är det kväller. Öppnar på jobbet imöra, och ute är det tokväder, så jag lär väl ge mig iväg tidigt för att vara säker på att komma fram i tid! 

Kram och god natt, mina vänner!

Bild efter setg ett och två:
 

Åhh, det försvann...

Hade ju skrivit en massa och så klantade jag mig och det försvann.. Orkar inte skriva om, men tänkte iaf säga att idag är det bättre, även om jag fortfarande är ledsen..

Det var det här huset vi ville ha: http://www.hemnet.se/beskrivning/957357?r=3 Men nu ska vi satsa på att få ordentlig ordning i vår kära lägenhet istället. Och vi har redan börjat. Igår var rörmockaren här och fixade kranen i köket, idag ska vi ta tag i våra sladdhärvor och så småningom ska fläkten som hastigt inhandlades för ett tag sen sättas upp i köket och inte ligga på sovrumsgolvet och skräpa... Grejen där är att de vi tänkte kunde få hjälpa oss med den är fullt upptagna med sina egna nya hus för tillfället =) Dessutom håller jag på att beställa framkallningar på bilder. För tillfället är det november och december 2009 som står på tur, sen får vi se om jag okrar, hinner och har råd att fixa fram fler, eller om det får vänta ett tag till =) Det är ett jäkla jobb med dessa bilder, men det är ju så mycket bättre att ha dem i ett riktigt album än i en mapp på datorn! Det är det negativa med digitala bilder, de blir så många och de stannar oftast i datorn. Konstigt det där =)

Här är en bild på Amra från i januari. Tänkte bjuda på fler, men det får bli en annan gång, nu orkar jag inte mer. Iaf inte innan jag fixat klart med framkallningen och det andra jag tänkte få gjort idag.


Tung dag

Idag var en tung dag. Började redan igår, fick åka hem från jobbet med feber och ont i kroppen. Vilket har fortsatt idag, tack för Ipren! 

Även vad gäller husköp har vi nått ett litet bottenläge. Vi hade hittat ett underbart hus som båda ville ha och var fullt beredd att gå med i budgivning nästa vecka. Men så slår verkligheten oss i huvudet. Vi har ju inte alls så mycket pengar som behövs för att betala lagfart och pantbrev och liknande... Man får visst inte alls låna till sånt..? Så vi får lägga husköp och liknande tankar på is ett tag och se om de kan tina fram lite senare.. Tungt. Men det är väl det klokaste vi kan göra ändå, kanske jag inser om ett tag =) Men nu.. inte kul. 

Annars då? Jorå, det rullar på. Amra har fått för sig att hon inte ska somna och sova lika bra som hon gjort förr... Vi har haft en grym tur vad gäller det, och allt annat med henne iofs, så vi är bortskämda. Men nu ska hon ha sällskap vid insomnandet och sen gärna framåt morgonkvisten med. Så det är väl bara att ställa upp antar jag. Ett tag iaf =) Och se till att njuta av att hon vill vara näranära =)

Dystert inlägg.. Ska försöka komma med ett positivt inlägg nästa gång, men en uppdatering kom iaf ;) Och i grund och botten är jag ändå lyckligt lottad =) Oavsett var vi bor, bor jag ju med de här två:


RSS 2.0