Tung dag

Idag var en tung dag. Började redan igår, fick åka hem från jobbet med feber och ont i kroppen. Vilket har fortsatt idag, tack för Ipren! 

Även vad gäller husköp har vi nått ett litet bottenläge. Vi hade hittat ett underbart hus som båda ville ha och var fullt beredd att gå med i budgivning nästa vecka. Men så slår verkligheten oss i huvudet. Vi har ju inte alls så mycket pengar som behövs för att betala lagfart och pantbrev och liknande... Man får visst inte alls låna till sånt..? Så vi får lägga husköp och liknande tankar på is ett tag och se om de kan tina fram lite senare.. Tungt. Men det är väl det klokaste vi kan göra ändå, kanske jag inser om ett tag =) Men nu.. inte kul. 

Annars då? Jorå, det rullar på. Amra har fått för sig att hon inte ska somna och sova lika bra som hon gjort förr... Vi har haft en grym tur vad gäller det, och allt annat med henne iofs, så vi är bortskämda. Men nu ska hon ha sällskap vid insomnandet och sen gärna framåt morgonkvisten med. Så det är väl bara att ställa upp antar jag. Ett tag iaf =) Och se till att njuta av att hon vill vara näranära =)

Dystert inlägg.. Ska försöka komma med ett positivt inlägg nästa gång, men en uppdatering kom iaf ;) Och i grund och botten är jag ändå lyckligt lottad =) Oavsett var vi bor, bor jag ju med de här två:


Kommentarer
Postat av: Sophy

Hej hej!

Konstigt lät det där tycker jag..ni borde ju kunna räkna till att ni får pengar när ni säljer er lägenhet och på så vis få till pantbrev och lagfart?! Eller behöver ni alla dom pengarna till kontantinsats! Hur som helst, gå till Länsförsäkringar om ni inte redan har dom! SPECIELLT om ni har Swedbank! Dom är ju stört omöjliga!!

2010-11-05 @ 23:03:54
URL: http://sophy.blogg.se/
Postat av: Elin

Ja det är tok det nya som blivit, att man inte får låna till kontantinsats, lagfart och pantbrev. Det är ju långt ifrån alla som har de pengarna =/ Men som Sofie skriver, ni kommer inte gå plus när ni säljer er lägenhet då? Fast det kan ju ändå handla om en hel del pengar. Tråkigt =/ Kul med bild på Amra!

2010-11-06 @ 08:22:55
Postat av: Mia

Hej girls! Jo, vi kommer säkert gå plus på lägenheten, men vi kan ju inte garantera det, och det skulle kännas rätt surt om man har vunnit budgivning och allt och så säljer man lägenheten och får ändå inte ihop pengarna.. Så vi lägger det på is ett tag och ser till att spara så mycket vi kan, så vi blir på den säkra sidan. Men det är inte alltid så kul att vara klok.. =)

2010-11-06 @ 10:16:25
URL: http://mija83.blogg.se/
Postat av: Elin

Nä ibland vill man bara göra det man vill, inte behöva vara vuxen och förståndig =) Men, i slutänden är det ju det som blir bäst ändå =) Men jag förstår dig, särskilt om ni hittat ett hus! Ligger det på hemnet? Blev nyfiken =)

2010-11-06 @ 10:37:46
Postat av: Anna

Nä det är ju sånt skit som ställer till det. Var lika för oss när vi kikade på "vårt" hus.. Dumma regler. Hoppas det löser sig!! Pussar!

2010-11-06 @ 10:40:45
URL: http://inswedenspants.blogg.se/
Postat av: Sophy

Trååk!!

Också nyfiken på vart huset ligger?! =)

Man kan ju alltid köpa med förbehåll, såvida köpare går med på det! Så gjorde Malin och Anders, dom sa att vi köper huset om vi får vår lägenhet såld för den och den summan inom 3 veckor...så kan säljaren till huset välja att gå med på det eller inte...men då har ni 3 veckor på er att sälja er lägenhet för den summan ni vill ha, annars går husköpet tillbaka!! =)

Är ju tråkigt när man hittat "sitt" hus, och så kan man inte köpa de...de är ju inte så ofta dom där perfekta husen dyker upp!!



Pussa Amra och puss till dig!

2010-11-06 @ 11:02:15
URL: http://sophy.blogg.se/
Postat av: Mia

Elin och Sofie: I nästa inlägg finns en länk till husets sida på hemnet. Sofie, det fanns flera som var intresserade, så vi gav upp direkt nu. Men när vi samlat på oss lite pengar så ger vi oss inte så lätt nästa gång vi hittar "vårat" hus! =)



Anna: Ja, såå tråkigt, det där var ju, lika som "erat", "vårat"! Men som vi alltid säger, klart det löser sig, på nåt sätt gör det ju alltid det, eller hur? ;)

2010-11-06 @ 21:50:30
URL: http://mija83.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0