Åh, det var svårt att komma på rubrik idag...

Så var helgen snart till ända, och till veckan är det fullt upp. Helgen var finfin. Anna kom ner igår och vi umgicks hela dagen. Kikade lite på stan , men gav upp det ganska snabbt. köpte några öl och åkte hem och satte oss i solen ute på gården istället. Det var helt suveränt! Sitta i solen och jäsa med fint sällskap =) På kvällen åt vi grillat och potatisgratäng, sen var det dags för fest. Dallas var hos Ryd och umgicks med honom och Geijer. Jag, Anna, Ann och Karin gick på en fest här uppe på Brynäs. Mycket trevligt =) Gick på krogen sen och dansa loss lite. Det var en händelserik kväll ;)

~**~

Det var mycket i flaskan när vi kom BOM BOM, och när vi gick, PANG PANG, då var den tom, BOM BOM

~**~

Idag har det varit en riktigt slapp dag! Har varit ute i solen nästan hela dagen, sååå skönt! Slappade ute på gården och käkade kebabtallrik på Brynäsgrillens uteservering. Anna tänkte först åka hem vid tolv, men stannade efter kort övervägning kvar till fem =) 

Har kikat på lite tapeter till sovrummet i nya lägenheten nu, finns ju så otroligt mycket att välja på! Men har sållat ut några som kan fungera som alternativ =) Det börjar bli dags nu... Vi har packat lite mer nu iaf, alla prydnadssaker är nerpackade. Nästa steg är att röja på vinden. Hua.. Vi får se hur mycket det blir gjort till veckan. Dallas är borta måndag till tisdag, jag ska förmodligen med Ann och Anna, kanske Karin med, på Klubb Kompass på onsdag och på fredag ska herr Carlsson på fest med jobbet. Så det blir till att packa massa till helgen istället. Det är ju bara tre veckor kvar tills vi får tillgång till den! Nästa vecka kommer bara att flyga iväg, liksom veckan efter den. Då ska vi ha sommarfest på jobbet på måndagen, på onsdagen ska vi i arbetslaget ut och äta och på torsdagen åker vi hem till Söderhamn. På fredagen är det ju ledigt. Vi ska fira svenska nationaldagen ute i Norrfjärd i Tomas stuga. Blir nog härligt det! Så veckan därefter lär väl ägnas till sista packningen och bankbesök.

Nu ska jag ta en liten bit choklad och bara njuta ett tag, läsa lite kanske? Apropå det, är det någon som har några bra boktips? Jag behöver några riktigt bra böcker att fördjupa mig i nu känner jag =)

Arrivederci!

Livet just nu

Det visar sig att jag är precis som vanligt när det gäller att uppdatera bloggar och liknande... =) Det går bra i perioder och sen står det still ett tag. Jag kan spotta några anledningar till det uteblivna skrivandet. Jag jobbar i Uppsala, så förutom den tid jag tillbringar på jobbet, spenderar jag ca 21 timmar i veckan på resande fot... Så när jag väl är hemma vill jag inte sitta framför datorn. Men den främsta anledningen är nog ändå att vår datorhörna nu är relativt tillfällig (hoppas jag), och det beror på att jag inte flyttade undan vinglaset i tid från den bärbara datorn... Så den har varit hemifrån på lagning i drygt en månad. VArför ska det ta sån tid att laga sånt!? Så nu har vi (läs Dallas) monterat upp den stationära datorn som vi får hålla tillgodo med. Det är absolut inget fel på själva datorn, det är placeringen av den som det brister i. Den står på en kista i vardagsrummet med tangentbord och mus på golvet... Det lockar inte direkt till att sitta och skriva...

Så, då har jag ursäktat mig tillräckligt =) Annars är allt helt suveränt. Massa förändringar har inträtt, både för mig personligen och för några rumtomkring mig. Jag har som sagt fått jobb i Uppsala, och det trivs jag jättebra med! Jag är helt säker på att jag valt rätt yrke! Det är såå jävla kul rent ut sagt =) Jag och Dallas har köpt lägenhet här i Gävle, den tar vi i besittning i mitten av juni, så nu är det väl packning som gäller. Eller rättare sagt, som kommer att gälla. Än så länge står det bara en packad låda i vardagsrummet, men den ska väl så småningom få sällskap =)

I helgen fick jag min 25-årspresent av Daniel. Vi for på kryssning till Tallinn. Det var suveränt kul! Lite b-ig båt, men sällskapet var helt klart stort A =)

Sällskap i A-klass kommer jag nog få i helgen med, då kommer Anna ner och partar litegranna, ska bli riktigt roligt!
Nu ska jag ta och lägga mig, för i morgon ringer klockan som vanligt vid 5:30, härligt!

Puss och kram!

RSS 2.0