Såja...

...så var första doppet, målningen av 3e rummet, tillbakaflyttningen av möblerna från vardagsrummet  och de flesta sena kvällar på jobbet avklarade!

Förra helgen var ju helt otrolig! Högsommarvärme och inga planer alls. Eller jo, egentligen skulle vi ha målat klart i 3e rummet, men på grund av solen sköt vi upp det ytterligare.. =) Man kan ju inte vara inne och måla när solen skiner som tolkig där ute! Så vi tillbringade dagarna ute. På lördagen var vi lite på stan, sen strålade vi samman med Ryd och Julle i Boulognern. Sen hem, vila, grilla och fara till Ryd för att sitta på balkongen och jäsa innan vi gick vidare ut. 

Söndagen tillbringades i glada bröders sällskap. Micke hängde på ut till Viktoriasjön och jäste i solen. Jag tog mig årets första dopp! Kallt men härligt! =) Älskar det! På kvällen kom Andreas förbi och grillade och kollade på film. Tog en lodispromenad innan vi gick och la oss, vid nio..! Lodisprom innebär att vi lullade omkring i riktiga fulmyskläder en sväng runt kvarteret, haha, måste ha sett kul ut! Det var bara de fyra barnen, lösa hundarna, ölen och ciggen som fattades för att fullborda bilden =)

Sen försvann ju det vackra vädret i princip. Eller måndagen var ju bra, men sen är det regn och kallt som gäller. Men veckan har ändå varit bra, vädret är ju inte allt =) Det har varit en intensiv period nu på jobbet. Mycket sena kvällar i form av personalmöten, utvecklingssamtal mm. Men snart lugnar det ner sig. Idag hade jag sista utvecklingsamtalet iaf, skönt! Nästa vecka är det också sena dagar, men då bara kul saker =) Personalfest på Berggrenska på måndag. På tisdag ska jag på studieresa till Tom Titts förskola!

I helgen är det Stockholm och firande av Dalenius som gäller! Ska bli riktigt roligt att komma ner och träffa henne och grabben och se hur de bor! Och en helhelg med Anna blir det också på köpet, inte illa =) Hon kommer ner redan imorgon, eftersom bussen till Stockholm går kl 7 på lördag morgon. Sen är det nog stan som gäller ett tag innan vi ska ta oss till Elin. Fest på kvällen, och söndagen är oplanerad än så länge. Bussen hem går 1835, så vi har lite tid att röra oss på. Kommer nog vara rätt trött när jag kommer hem på söndag kväll. Men det kommer det vara värt =)

Ikväll är det film, chips och choklad som gäller. Härligt =)

Har varit och lyssnat på lite hjärtljud också. Och båda gångerna har de legat på 136 slag per minut, så det pekar på att det är en pojke som ligger där i och växer. Men man kan ju aldrig vara säker =) Allt går så bra. Jag trivs =) 
 
Nej, nu ska jag ta och koppla ner och kolla på film.

Puss och kram på er!


RSS 2.0