Pigg idag

Idag var första dagen jag var hemma och Dallas var på jobbet. Gick ju bra, hehe =) Jag har haft en mycket konstruktiv dag. Började med att ringa banken och försäkringsbolaget. För vi har hittat en bil!! Kollade på den igår och skakade hand på ett köp. Så imorrn blir det ett besök på vår bank för att få pengarna och sen ett besök på förre ägarens bank så att han kan lösa sitt lån. En Saab 9-5 blir det, en 2,0t från 2004. Känns såå skönt att ha det avklarat! Nu ska bara Volvon säljas. 

Sen plockade jag med disk och tvätt och packade lite till BB-väskan. Man vet ju aldrig när Lillfisen väljer att titta ut, men jag hoppas den väntar lite till =) Skrev lite på förlossningsplanen också, men det är lite svårt när man inte har en aning om vad som väntar. Men fick ihop lite tankar iaf.

Klockan 13 var det dags för föräldraträff. Och den gick finfint. Det är vi och sex par till. De andra verkar trevliga. Får väl se om det är nån att hänga med senare =)

Därefter gick jag och handlade lite och sen hem och D gick tillbaka till jobbet ett tag till. Jag fortsatte med förlossningsplanen och sen satte jag igång mitt stora höstprojekt, Jag fick en bok med massa muffinsrecept av Annas Malin när jag fyllde år, och min tanke är att jag ska baka igenom den boken. Kanske inte alla recept, men många =) Började med första receptet idag. Kanel- och äppelmuffins, luktar gott nu =) Har precis ätit mat, hajmal, potatis och spenatstuvning, mumma, så är rätt mätt nu. Men det blir väl till att provsmaka muffinsen ikväll =) Nästa recept är Tranbär- och ostmuffins, låter också rätt spännande =)

Såå.... imorgon är det bankmöten och få ny bil som gäller. Sen ska jag leta reda på tranbär och en stor sil... (inte en knarksil, haha)  Kanske dammsuga lite här hemma. Men vi får se vad jag orkar med, haha, måste ju vila upp mig också ;) Åker nog ut till Hemlingby och letar där, och träffar Anna lite =)

I helgen var det lite festlikt på fredagen. Anna och Geijer kom förbi. Anna bara en sväng, hon skulle jobba på lördagen, men dock kom hon, bra gjort! =)... Geijer stannade desto längre och blev desto fullare. Klockan 1 tror jag Dallas plockade fram snapsen... Ojoj... =)

På lördagen  var det bara lugnt. På eftermiddagen kom Simon och Sofie och lämpade av sin Noah här. Så var vi barnvakt  =) Mycket trevligt var det. Åkte till Sandbankarna och badade lite. Mycket mer hann vi inte, tiden bara rusade iväg! Men vi fick lite fint umgänge. Dock lite sömn, man är ju inte jättevan vid att ha ett barn som sover här.. Han är en glad liten prick, den där Noah! Lämnade tillbaka honom på söndagen efter en liten morgonpromenad och frukost. Sen var det bilkoll och därefter for vi till Harnäs med Andreas och svettades på stranden. Sen var vi helkt slut på kvällen. Skulle till Micke och kolla film, men han var visst trött han med, så vi sköt upp det. FIlm blev det ändå fast hemma. Sen var det kväller som gällde.

Jo, så att... nejmen, hej då!



 


RSS 2.0