Köket är nu klart

Men det blev inte som planerat.... Färgen vi valt och köpt för dyra pengar såg inte ut som på provet, den var mycket mer rosalila, inte bra... Så då fick det bli vitt istället, så nu har vi helt vita fräscha väggar! Och en knappt änvänd trelitersburk med rosalila färg... Jag var rätt missnöjd först, eftersom jag tänkt mig min leverpastej på väggen så länge, men det blev faktiskt riktigt bra till slut, även om jag inte riktigt erkänner det för Dallas än ;)

Och det var inte bara färgen som strulade.. Vi fick dra ner all tapet i hela köket, Först fick vi bara loss översta lagret och papperslagret satt kvar på väggen.. Provade speckla på det, men det bara bubblade upp sig och blev helt fel. Så det vara bara att bege sig till färghandlen och leta reda på nåt som kunde få det att lossna. Där fick vi det finfina tipset att bara använda en blomspruta och spruta varmt vatten på väggen, vilket ufngerade perfekt! Så det gick ju faktiskt rätt lätt till slut. Sen skulle väggen tvättas, spacklas, slipas, tvättas och målas två omgångar. Men nu är vi alltså klara, plus att hela köket fått sig en omgång med trasa, vatten och rengöringsmedel, det blev såå fint! =) Så ikväll ska vi fira med att äta räkmacka! Längtar!! =)

Jaja, helgen som var var helt suverän, även om den mest innebar att vara hemma och jobba. På fredagen var det jättelungt på jobbet så jag kunde sluta tidigare. Åkte och tränade efter jobbet, sen hem och äta lite mellanmål, duscha och sen iväg och handla färg och tillbehör. Hem och börja förbereda alltihopa. Vid halv tio kom Anna för att utnyttja sin sovplats en natt. Micke kom också förbi en sväng, Satt och umgicks, pratade, spelade musik och hade trevligt till långt in på natten. Lördagen ägnades helt och fullt åt köket på olika sätt. På kvällen åt vi lövbiff med sting, sen gick vi på bio för ett par gratisbiljetter som vi fått av Anna, tack så hemskt mycket! Frågade Micke om han ville med också, men han hade andra planer. Vi såg Valkyria, riktigt bra. Men jag var så trött att jag småslumrade liite, liite, men bara kanske fem minuter =)

Söndagen såg nästan lika ut som lördagen med undantag för Vasaloppet. Härligt att kliva upp och äta frukost framför tvn och kika på människor som anstränger sig. Höll lite koll på vännerna våra som åkte med, det verkar ha gott rätt bra för dem, de gick i mål allihopa!

Nu ska jag förbereda lite för mackorna =)

RSS 2.0