Kortkort

Jag ska klippa mig imorgon! Ska bli såå skönt! Det behövs verkligen. Sen är det en helg i Västerås som gäller =) Ska bli jättekul att se hur Anna bor och att träffa iaf några av de hon pratar om! Det tar ca tre timmar att åka dit, så jag ska ladda telefonen med musik och ta med en bra bok att förströ mig med på resan.

Ja, det var väl det jag hade på hjärtat =)


Let's make an awesome 2009!

Så var det gamla året till ända och det nya året har kommit med stormsteg!

Julen och all tid som hör till var helt fantastisk med mycket umgänge med familjen, fester och roligheter. Åkte till Järvsö en sväng och skidade lite i backarna. Åkte till stallet och tog ut Nissen på Inatur, lovely! Spenderade juldagen i Annas sällskap först på Tremyran, sen vidare till Statt, där det bara var att trava in för en gångs skull! En av de bästa juldagarna någonsin tror jag! Nyår firades på Fålnäs med Ryd, Peninah, Julle, Ante, Jari, Emelie, Linus, Thomas och Sanna med bastu och god mat, härligt värre!

Nu i helgen har vi bara tagit det lugnt. Var ut och åt på Fiskmagasinet på Alderholmen igår sen satt vi hemma och lyssnade på låter och sjöng med. Idag har vi varit ner på stan en sväng. Sen åkte vi till Rullsand och tog en långpromenad vid havet, härligt!!  
 


Oavsett hur ert 2008 var önskar jag er ett ännu bättre 2009!


RSS 2.0