Rastlös

Rastlös, jättetrött och ingen lust att göra nåt alls.. konstiga känslor att känna samtidigt.. Men det går visst, för jag känner så precis just nu.

Till helgen ska vi måla om i köket! Jeej! =) Imorgon ska vi åka och köpa färg och grejer, hoppas jag. Om vi hittar nån färg. Jag har tänkt mig leverpastejfärg, hoppas det finns nåt sånt som ser bra ut! Sen ska vi till återvinningen också och slänga lite dörrar, hårblås och stekpanna. Om dörrarna går in i bilen, förstås! Det återstår att se..

Förra helgen var härlig, Då var Anna här och hängde med oss. Var lite lugnt på fredagen, sen fest på lördagen. Satt först hemma med Dallas och spelade musik, sjöng och hade riktigt trevligt. Sen drog jag och Anna ner på Heartbreak och shakeade lite, eller rätt mycket =)

Mamma och pappa tittade också förbi en sväng på lördagen. Bjöd oss på lunch på O'learys, smakade götta! Tackemycke!

Söndagen tillbringades i soffan och på promenad. Nice.

Den här veckan är det sportlov, det märks på jobbet. Många barn är lediga. Idag var en helt underbar dag! Allt flöt på jättefint. Barnen trivdes och lekte bra. Annat var det tidigare i veckan, men det behöver jag inte gå in på, fokuserar på det positiva =) Hade ju fint kollegialt sällskap idag med, igår också för den delen. Birgitta och Ylva har båda flytt Sverige, så de fick varsin ersättare i veckan.

Förra veckan hade jag långväga finbesök från Japan. Risa. som jag bodde med i Tyskland, kom med sin syster och hälsade på i några dagar. Riktigt roligt att träffa henne igen! Det gick rätt bra med språket, men lite toligt blev det ju ibland. Vi åkte till Falu Koppargruva och tittade, spännande! Och det var riktigt längesen jag var där! Kom inte ihåg nånting, förutom att kungen stavat sitt namn fel =) Dag två tillbringade vi i Gävle och Valbo, Ikea var nog en av huvudattraktionerna med Sverigeresan =) Kvällarna ägnades åt mat, minnen, jämförelser och film.

Nu ska jag ta och äta lite. Igen, åt ju nyss middag känns det som, men ändå är jag hungrig, förstår inte vad som har hänt med mig.. ;)

Puss och kram!

AJ!

RAW, Laurie Elliot, Magnus Betnér, höga skratt, halsont... ajajaj, men åh, så kul!

Västerås

Helgen i Västerås blev ju helt suverän! Efter en lång resa ner kryddad med MacDonalds-lukt i bussen kom jag fram vid 20-tiden på fredagkväll. Anna, Emma och Åsa kom och mötte mig och så tog vi en taxi ut till Bäckby. Där installerades jag och så gjorde vi mat, eller de gjorde, jag gjorde inget =) Fick potatisgratäng och kyckling, smaskens! En rätt sen middag då vi åt klockan 22! Men det passade mig perfekt eftersom jag tryckt i mig lite resgodis på vägen ner =) Satt sen uppe och stickade(!), kollade på TV och snackade skit. Det var ju riktigt roligt att sticka! Kanske man ska ta upp i framtiden ;)

Några timmar på lördagen tillbringades på stan, sen for vi tillbaka till Bäckby och slappade vidare, innan vi tog tag i saken och började göra oss fina för kvällen. Vi var: Jag, Anna, Emma, Åsa, Malin och Madde som partade tillsammans med lite Singstar, dricklekar och massa tok, tokroligt helt enkelt! Gick ut på krogen Pluto, riktigt snyggt ställe! Men musiken lämnade lite i övrigt att önska, men dock rätt okej. Nöjda och glada avslutade vi kvällen med MacDonalds innan vi tog bussen hem och la oss. Tack, tjejer, för en fabulös kväll!!

Söndagen tillbringade jag mest på resande fot. Tog adjö av Anna och hennes vänner i Bäckby innan jag for vidare upp till Uppsala och Gävle. Träffade Michelle en sväng i Uppsala, kulkul! Åt sallad på Cupido, såå gott! Kom hem till Gävle vid 18-tiden. Tyvärr hade jag visst blivit lite förkyld under helgen... Halsont och snuva.. Så det blev litesova en sväng när jag kom hem, sen slappa framför TVn.

Planeringsdag på jobbet idag, det var bra, annars hade jag inte gått dit. Hade inte klarat av att vara i barngruppen idag! Blir hemma imorgon, halsont och helt slut i kroppen. Men en riktigt bra planeringsdag hade vi iaf, fick en massa bra sagt och diskuterat. Skönt!

Ja, det var helgen det, nu ska jag kika på CSI.

Tack igen för en helt suverän helg!!
Puss!

RSS 2.0