Lyxmiddag!!

Det var jämnt slag. Ekonomin vägde tungt och tog till slut hem segern. Middagen ikväll får bestå av spaghetti och bacon. Gött, men hur kul egentligen om man jämför med Churchan??
 
=)


Värsta baksmällan ever

Den upplevde jag igår, jag säger då det igen, Fyyfaan! Jag förstår inte ;) Men som sagt, det är ju självförvållat, men liite synd var det om mig..Eller? Tyckte jag iaf! Stackars Anna som fick dras med mig nästan hela söndagen, du var en klippa!! =)

Orsaken till min baksmälla var ju naturligtvis lördagens fest, som var en lyckad tillställning. Var hemma hos Moberg och umgicks med spel och öl, mycket trevligt! Sen for vi in till stan på JH, och där träffades lite folk och dansades det litegrann och en jacklapp försvann, men efter många om och men lyckades vi, jag och Anna, komma välbehållna hem. Sen fick jag sota för att jag haft kul.. 

Söndagen tillbringades i Annas soffa typ =) Men på eftermiddagen tog vi oss ut på en prommis och hämtade bilen hos Moberg. Det var skönt, vilken lättnad att få lite frisk luft! Därefter tog jag tag i trapphusstädningen. Det var jobbigt nog det! Herregud! Men det gick, långsamt men säkert. Sen for jag hem till Gävle och en luuugn kväll framför teven med min darling. 

Idag har jag och Linda kämpat på med uppsatsen. Det gick sisådär.. Vi ändrade på en hel del efter handledarens förslag, men ytterligare en hel del förstod vi inte, så vi får väl se vad hon svarar på mailet eller om vi får svar först på onsdag när vi ska träffa henne.. Men imorgon blir det nog en vilodag, har inte fått något svar än och lär väl inte få det ikväll heller. 

Nu sitter vi och funderar på vad vi ska hitta på för middag... Pratade om laxpytt imorse, men har ingen lust för det nu.. Pratade om Church Street, men det är ju det där med pengar.. Åh, what to do what to do? Ann och Anna, nåt för er bok kanske? ;)

Nu ska jag fundera på det lite mer aktivt, och kolla på America funniest homevideos, me like! 
Ett gott skratt förlänger ju livet! =)



  

Färdig!

Nu är jag nog färdig med den uppgiften också! Har skickat iväg den till Linda för respons, så vi får väl se vad hon säger.... Huuu... =)

Känns så skönt, mitt humör blev hemskt mycket bättre =) Nu är det bara arbetet och vfu-portföljen kvar, men det kommer en tid för det med. Nu ska jag stänga ner datoren och släppa skolarbetet för ikväll. 

Så, auf wiedersehen! 

Gaah...

Åh, jag som trodde det skulle bli så lätt och gå så snabbt med de här artikeluppgifterna... Men har suttit både igår och idag med den andra och är fortfarande inte färdig, men det börjar väl ta sig iaf. Jag vet ju inte vad jag ska skriva och tänka på..?

Fått svar på uppsatsen också, och där var det ju en del som behövde ändras, så det lär väl bli hela nästa vecka också, ska ha handledarträff på måndag så då kan man ju räta ut några frågeteckan kanske.

Annars har jag jobbat igen idag, och det var lika kaosartat som det har varit hela veckan, mycket folk, lite personal, kassor som strejkar, växling som inte fungerar med mera med mera.. Men tiden går ju fort iaf =) Fick jobba över lite, men det kan jag ta. Skulle ju bara hem och plugga sen, så jag hade inte såå bråttom, hehe.

Pratade med Anna och vi ska shoppa lite imöra, ska bli skoj! Kanske hitta något till helgen, eller nån julklapp? Man vet ju aldrig =)

Nä, back to work!

Hur många rutor gör dig glad?

Gapar man efter för mycklet om man vill ha en hel chokladkaka?


Dagen idag och lite framåt

Idag har jag varit duktig. Gjort klart en av tre uppgifter. Hade visserligen tänkt göra alla tre, iaf två, men det blev lite drygt en. Vi ska skriva en svensk sammanfattning om en vetenskaplig artikel.. Jag är inget större fan av vetenskapliga artiklar... Speciellt inte den här, fattade inte vad den handlade om. Men efter att ha översatt typ hela så lyckades jag få ihop en sammanfattning iaf. Sen hittade jag en annan artikel som jag ska kritiskt granska, jippi.. Och efter den, som jag ska göra klart imorgon tänkte jag är det bara att plocka ihop vfu-portföljen.

Att jag hann med det här idag beror på att vi är så färdiga med arbetet som vi kan bli för tillfället =) vi har skickat in det till handledaren. Det är väl säkerligen fortfarande en del som ska ändras, men det blir nog nästa vecka tror jag. Tror inte att hon hinner läsa och kommentera den här veckan. Dessutom funkar inte min skolmail, så jag hoppas hon inte har svarat än!

Annars har jag jobbat ett kortpass idag och det var kaosartat! Hur mycket folk som helst och inte alls så mycket personal som skulle ha behövts. Men det gick fort iaf =) Ska jobba imorgon med, men bara räkna kassorna, så det tar väl bara någon timme. Och på torsdag ska jag också jobba, sen blir det helg.

Pratade lite med Anna på msn, hon hade haft en tuff natt, men nu var det bra igen. Hoppas det håller i sig!!

Och i helgen ska jag umgås med Annan. Vi ska rida och gå till Moberg på fest!  =)Ska bli sköj! Ut på ridtur, gå på fest och sen ut och dansa =) Låter som en lyckad helg, tycker jag!

Mor och far är i Thailand nu. Igår fick jag ett sms där det stod att det regnade som fan.. Hoppas det går över snart så att de får lite sol och värme, det kan de vara värda efter allts om hänt. Håller tummarna för det!

Nä, men.. tjarå!

Hur ska det gå?

Var på intervju idag. Kan ha gått bra kan ha gått mindre bra.. Känns som att man bara sprutar ur sig sånt som man "ska" säga, fast det är ju svårt att svara på såna frågor utan att säga såna saker. Ska få svar nästa vecka, så det är bara att hålla tummarna och hoppas, kan ju vara skönt att ha jobb när man går ut =)

Det har varit en lugn period med händelser nu på slutet. Eller? Jag kommer inte ihåg vad som har hänt sen sist, något borde det väl ha varit, har ju gått en hel halv månad.. Examensskrivandet har gått framåt iaf. Vi har i princip skrivit allt, men fick svar från handledaren nu, och det är väl en hel del vi bör ändra på. Och skriva till ännu mer text, fast å andra sidan har vi skrivit mer nu än det vi skickade till henne. Jaja, vi får se på måndag när jag ska till Linda igen och skriva skriva =) Annars har jag varit ut till Valbo några gånger, köpt lite julklappar och lite grejer till mig själv, men inte så mycket som jag skulle vilja ha =) Jobbat har jag hunnit med också, men inte alltför mycket. Nu i helgen är det jobba som gäller istället, både lördag ovh söndag.

Funderade på att träffa Anna i veckan, men hon var trötter efter praktiken, så det blev inte av, kanske nästa vecka?  Får höra med henne om hon orkar med mig då ist. ;)

Var på hockey igår. Det var kul och spännande ända till i mitten av tredje perioden.. Då dog Brynäs helt. Träffade Burpens och Annas lilla Isak med, söt unge =)

Idag har jag läst min vetenskapliga artikel, inget speciellt för vårt arbete.. Kanske att man kan hitta nånting bara för att få in en till internationell, det är så man går tillväga när man skriver c-uppsats ;) Ja, vi har väl att göra hela nästa vecka med, minst.  Sen ska jag sammanfatta den där artikeln och granska en annan, och så är det vfu-portföljen som ska sammanställas och lämnas in.. Ja, lite kvar att göra innan man är behörig förskollärare.

Ikväll ska jag troligen hänga med Sofie, får se vad vi hittar på, inget speciellt bestämt än, men det blir nog bra =)

Nu ska jag försöka göra lite nytta, men jag vet inte riktigt vad..? Försöka mig på sammanfattningen kanske, så jag har dne gjord. Eller... Tja, det visar sig =)

Puss och löv!

Långt igen =)

Ja, så fanns det en del att berätta igen.. Men ska inte ta det så långt den här gången =)

För två veckor sedan sammanstrålade jag, Lisa och Frida med Linda hemma hos henne i Ljusne. Patrick hängde med på ett hörn han med. Jättekul kväll med mat och prat, "lite" vin för mig, "lite" öl för Patrick, de andra nöjde sig med läsk =) Riktigt roligt var det, hoppas vi kan göra om det snart!

Efteråt fick jag skjuts av Lisa och Frida när de skulle upp till Hudik igen. Jag hoppade av utanför Fredinand där jag kontaktade Anna som kom ut och hämtade in mig. Och så var festen ett faktum =) Kommer inte ihåg så mycket annat än att jag hade riktigt roligt där med. Min darling var ju DJ, så han fanns i närheten han med. Men någon gång under kvällen blev jag nog besatt eller utbytt... försvarade mig i en diskussion med Daniel med påståenden som " Men du då...." och "Det är precis som i bonde söker fru"... Det sista kommer jag ihåg att jag sa, och det lät hemskt logiskt just då, men när Daniel frågade vad jag menade kunde jag inte svara, iaf inte nåt vettigt, stackarn... Dessutom hade jag visst tagit Annas jacka, som inte alls är lik min på något vis... Och hon stackarn ringde och var jätteledsen över att någon hade tagit hennes jacka.. "Den har jag på mig, den är jättevarm och skön" svarade jag., som att inte hon visste hur varm och skön den är? Som tur var fanns det bra folk där som kunde skjutsa hem henne! Efter hennes telefonsamtal fick jag iaf för mig att vi måste ringa taxi och åka hem till henne med jackan. Fast vi skulle ha gått förbi ändå om ca fem minuter.. Ja, vad ska man säga, ibland blir det bara tok...

Förra veckan var jag hundvakt åt EsteriBesteri. Anna hade skola på eftermiddagen men kom ner lite tidigare så att vi kunde umgås lite, mycket trevligt =) När Anna begett sig till sin lektion tog jag Ester och åkte ner på stan, träffade Daniel och inhandlade en helt ny skidutrustning till mig =) Så nu är jag redo för Kungsberget, Åre och fjällresan med familjen! Jeej! =)  Sen tog jag och Ester en prommis i Gävles största park och sen hämtade vi upp Jhonny som kom hem från Brasilien, vid tåget. På kvällen for jag och Daniel till Simon och Sofie och åt mat från Thaivagnen vid sjukhuset. Hanna kom också förbi och det blev en trevlig kväll med lite Skipbo och tv. 

På fredagen var det dags för fest igen. Simon hade födelsedagskalas. Mycket trevlig händelse med mycket folk och lagom mängd alkohol den här gången =) Dock var det andra som fick i sig en hel del, det finns flera som kan ta åt sig ;) Kvällen slutade på Heartbreak, var sisådär, har haft bättre kvällar där, men man kan väl inte få full pott jämt heller? Tog en snabb promenad hem efteråt. Skulle jag inte ha gjort, jag skulle ha gått till Simon och Sofie och hämtat min cykel och cyklat hem, för då hade den nog inte blivit stulen... Idioter.. Min fina cykel! =(

Däremellan har det varit uppsatsskrivande med Linda och jobb på Kvantum. Det känns riktigt bra med uppsatsen, ska börja med analysen nu.. Kanske att vi ska skriva lite mer på bakgrunden innan. Men Linda är sjuk så det blir inget mer skrivande den här veckan, vi kör igång igen nästa vecka istället med nya tag, full fart framåt =)   

Oj, det blev visst lite text ändå.. Har väl skrivandet i mig efter att ha suttit nästan varje dag och skrivit i ca fem timmar =) Men nu ska jag ge mig, måste ta mig till jobbet snart också.

Have a nice day!

RSS 2.0