Klart!

Ja, så var det äntligen klart!
 
Vårat fina hus! =)
 
Nu kan vi äntligen kalla vårat hus för vårat hus på riktigt! =) Det var en resa som gick upp och ner under några veckor som känns som månader.. Men med tanke på att vi kollade på huset första gången den 11e juni så har det ju bara gått lite drygt fem veckor. Men oj vad tankarna har snurrat och känslorna har gått upp och ner! Föräljningen av lägenheten gick inte lika smärtfritt och smidigt som vi trott, men nu är den klar och kontrakt är skrivet! Nu ska vi bara komma överens med hussäljaren om inflyttningsdatum. Kontraktet säger första oktober, men ett förslag ligger på första september. De som köper lägenheten vill komma in så fort som möjligt, det är bra =)
 
För övrigt har jag ikväll gjort klart första kvällen ensam med två barn. D är på herrmiddag med sina gamla goa vänner. Jag var nervös och såg inte fram emot det då det har varit rätt körigt med läggning av de älskade små. Men de skötte sig exemplariskt! Sander somnade i exakt rätt tidpunkt för Amras läggning. Amra i sin tur somnade på fem minuter sen vi släckt. När jag gick ut till Sander som låg i vardagsrummet vaknade han. Sen var han vaken till ca 22, då vi bestämt att han ska somna för natten, och då somnade han fint. Kan inte ha blivit bättre! =) 
 
 
 
 

Testing

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1228213/?claim=k6bmeztgf76">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Visning

Ja, imorgon har vi visning av vår fina lägenhet!
http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-3rum-soder-gavle-kommun-brunnsgatan-84-a-3968495
 
Och D går på semester, lovely!
 
GIllar skarpt att man kan ladda upp flera bilder samtidigt nu! Här är några bilder från juni =)
 
Ett av de första baden för Sander
 
 
Sanderpandan =)
 
Sommarfest på Amras förskola, hon har visat D lekstugan
 
Lek i lekparken
 
Smile! =)
 
Mys!
 
 
 
 
 
 

Storytel med Buzzador

Ja, jag är med och buzzar en kampanj för Storytel. Att buzza innebär att man får prova på olika saker mot att man berättar vad man tycker om dem. Och nu är det alltså Storytel som gäller. Man blir medlem på Storytel och där finns 2500 ljudböcker att ladda ner och lyssna på via dator eller mobil. Om ni är sugen på att prova på en bok så säg till! Jag får bjuda på en bok per person och det är ingen bindningstid eller nåt uppsägningskrav, bara att lyssna och ha det gott =)
 
Och om någon vill gå med i Buzzador och prova på massa roliga saker klicka på den här länken och skriv gärna in mitt användarnamn Mija83 på "rekryterad av"
 
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1
 
 
 
 
 

RSS 2.0