Fint

Ja, så var det undanstädat efter gårdagens bravader. Var rätt lättstädat då mina underbara gäster plockade och städade efter sig innan de gick, vilket gäng! Tack så mycket! För undanplockningen men mest för en rolig kväll! =) Hoppas ni kom hem ordentligt allihopa!

Ska nog ta och stoppa nåt i magen nu, sen blir det en prommis i solen som skiner på en nu blå himmel. 

Ha en bra dag!

 

Tack..

..för bubbelvatten och lite dassigt väder! Ligger i sängen och jäser för mig själv, tänkte jag skulle chocka lite med ännu ett inlägg... =) Vet inte vad jag ska skylla på att det blev så många i helgen... Jo, det vet jag faktiskt. Jag har ju varit ensam hemma, då blir det lätt att man tillbringar några timmar framför datorn.

Fick en påpekan igår att jag inte skrivit om en fest jag var på.. Som att den inte var värd att nämnas. Den är definitivt värd att nämnas! =) Så här nämner jag den =) Var till Hudik och träffade mina hudikbrudar och Linda och alla hade vi våra boys med. Det var riktigt roligt att hänga där uppe i Lisas hus och ha skoj med sina gamla pluggarpolers! Hoppas vi kan göra om det. Man skulle boka in en helg varje år, då vet man att man kan träffas en gång per år iaf, även om jag gärna träffas oftare naturligtvis! =) Så skulle man göra med flera sällskap, det finns ju rätt många människor jag gärna hänger med, men som aldrig eller alltför sällan blir av att man träffar...

Nu ska jag kila vidare!
Pussenkram!




Godnatt

Åh, att det är så svårt att stänga ner Winamp när den bara spelar sååå bra musik... jag har problem med detta =)

Men nu ska jag sova... hoppas jag! =)

För snart somnar jag här framför datorn, och det är ju att föredra om jag somnar i sängen...

Fick en liten pratstund med både Elin och Tobbe på msn, trevligt! Elin är i stora USA och rumsterar om, Tobbe hade varit på Kåren och jobbat. Kul att uppdatera sig lite om två vänners liv =)

Nepp, nu är det god natt som gäller!

Höga skratt och vemod

Vemod är känslan av uppgiven nedstämdhet, ofta upplevd i saknaden av något som gått förlorat, som exempelvis en svunnen tid eller en människa. (wikipedia.se)

Ja, nyss var lägenheten fylld av glada människor som bara skrattade, dansade och umgicks. Nu är den tom, förutom jag. Vilken härlig kväll det blev!! =) Hoppas att vi kan göra om det snart!

Massa kärlek till mina gamal klasskamrater från högskolans au-klass!

Puss och god natt, kör försiktigt!


Skrattar högt

Rikard Palm, Robins och Bolibompa på SVT, Parlamentet med i synnerhet Johan Glans och Björn Gustafsson på TV4 har förgyllt min kväll. Jag grävde ner mig lite i youtubeträsket ikväll =)

Bjuder på en höjdare här (vet inte hur man bifogar en video, så klistrar in adressen istället):
http://www.youtube.com/watch?v=jbVgcpJIvUU

Nu ska jag försöka gå och sova lite, kram och godnatt!

Gröten är lika god som du

Ingen dålig komplimang att få va? Dessutom när den kommer rätt tätt efter att en annan sagt att jag luktar gott och att mitt hår luktar jordgubb och att en tredje kille berättar att han älskar mig...

Jag kan bara säga det, jag älskar mitt jobb!

Hehe
=)

RSS 2.0