Gråta

Vilken jävla vecka... Hemska nyheter i början på veckan fick mig att bli rätt disträ både hemma och på jobbet. Fick höra att en barndomskamrat som jag gått i skolan med nästan hela grundskolan plus gymnasiet förmodligen brunnit inne i Oslo i helgen. Fy fan, hur ska man reagera? Overkligt!

Barnen på jobbet har varit omväxlande underbara änglar och fruktansvärda djävlar. Vilket inte har påverkat mig direkt positivt. Så fort man berömmer dem och säger att de är bra så tvärvänder de och kastar det rakt tillbaka i ansiktet på en.. Och idag har de varit värre än nånsin. 

Lena hade sin sista dag på jobbet idag... =( Och dagen börjar med att Cissi kommer in och säger att hon har sin sista dag på måndag... Mer gråt.. Ska jag vara ensam med gammuvarna? Båda de jag trivts bäst med slutar. Men är jätteglad för dem! De ska fortsätta jobba tillsammans på en nystartad avdelning, det kommer att gå suveränt! Grattis till er! Och jag trivs faktiskt ändå, men, ja, det blev för mycket avsked för en vecka... Dessutom har några av de underbara änglarna sagt hej då för att efter jul börja på en ny förskola, och just de barnen var inga djävlar..

Och så är det strul med julschemat... men det löser sig nog.. Jag får bara stänga nästan alla dagar jag jobbar. 

Nu ska jag duscha, sen ska jag äta hemburgare och baka pepparkakor, som förmodligen blir kvar till midsommar nångång..

Hoppas helgen blir bättre än veckan hittills! Och hoppas er vecka varit bättre än min.

*Tar djupt andetag och börjar om* 

Hela dagen i pyamas

Dagen idag har gått åt till att sova, städa, kikat på lite Seinfeld, One Tree Hill och nu, Gossip Girl. Trodde aldrig jag skulle börja följa den serien... Men vad vet man egentligen? Hade vaga planer sen igår på att ta en prommis med Becka, men hon blev sjuk stackarn, så vi sköt på promenaden. Blev som sagt tv istället för mig.

Helgen har varit suverän! Började redan i torsdags. Slutade som vanligt klockan två, älskar mina torsdagar! =) Tog en sväng på stan och fixade de första julklapparna. Var in på MQ och kikade en sväng, en säljare kommenterade min jacka, som jag köpt där. Hon sa att jag inte kunde gå omkring så där... Hmm.. tänkte jag, vad nu då? Hon ville att jag skulle lämna in min jacka eftersom den blivit alldeles uppruggad i materialet. De hade fått in flera såna jackor på reklamation. Så sagt och gjort. Jag åkte in med jackan senare, så nu får jag dras med min gamla vinterjacka igen.. Men fick ett presentkort på MQ, så nu kanske jag kan köpa mig nåt fint =) Det har jag inte kunnat göra på flera månader! Det rycker i shoppingtarmen kan jag säga!

På kvällen for vi upp till Söderhamn, för att på fredag styra kosan med hela familjen Olsson till Sundsvall. Efter lite stress på Sundsvallstan kom vi fram till hotellet precis i tid för de första behandlingarna. Jag fick mig en suverän ansiktsbehandling, likaså mamma. Grabbsen tog varsin nack- och ryggmassage. På kvällen var det julbord med Wallmans som underhållning, riktigt roligt! Det enda negativa var att jag blev såå fruktansvärt mätt! Dansade lite efter maten, sjöng karaoke med Daniel och bror, vi ägde =) 

På lördagen åkte vi hemöver igen efter en härlig hotellfrukost. Kom till Gävle vid två-tre-tiden nån gång. Åt hamburgare från Max, sov lite och sen gjorde jag mkig klar för kvällens händelse, Luciafest hos Cissi. Var riktigt trevligt! Avslutade på Heartbreak, träffade ingen jag känner. Eller jo, Ryd, Tobbe och Olov, men det var också it =) Men det var kul ändå! 

Nu ska vi kolla på film, hare!
      


RSS 2.0