Vicken helg!

Så är ännu en underbar helg snart till ända. Lugn härlig fredag inledde ledigheten. Åt plankstek med Dallas, drack lite vin och tog sen en kvällsprommis. Funderade på att gå in nånstans och ta en öl, men det slutade med att vi gick hem och avslutade kvällen med några avsnitt Seinfeld. Love it!

Lördagen spenderades med lite städning inför kvällen efter en mysfrukost. Anna kom ner vid halv tre och då var det raka vägen till Systemet som gällde. Där var det sprängfyllt med folk, liksom i resten av stan! Kikade runt lite, men köpte inget, måste snåla lite med slantarna... Bjöds på pasta i Nian, smakade smask. Vandrade hemåt och påbörjade förvandlingen till festpinglor! Blev ju naturligtvis inte klara innan folket kom =) Vi var ett glatt gäng som ägnade oss åt trevligheter som frågespel och trollerier, riktigt rolig kväll! Gick på Heartbreak och skakade lite rumpa. Som sagt en lyckad kväll!

Söndagen tillbringades på stan med en shoppande Anna. Pengarna bara flög mellan kontona, men det blev nog riktigt lyckade inköp =) Fikade lite på Mingel & Bar, riktigt mysigt! Fick den godaste CaffeLatte med chokladsmak jag nånsin druckit! Satt länge och pratade om ditt och datt. Hämtade sen upp Daniel hemma och gick till Frasses och käkade burgers som passade fint i magen. Därefter åkte Anna hem och jag och Dallas slappade och slappade. En passande söndagssysselsättning =) Nu ska vi snart kika på Parlamentet och därefter blir det nog en film kan jag tro, eller lite Seinfeld. 

Till veckan är det som sagt mycket planerat. Ska bli kul!
Puss!

  

En sjuk helg

Ja, så har bacillerna tagit tag i mig.. Var hemma från jobbet i slutet av förra veckan. Och en sak kan jag konstatera, man blir bara sjukare av  att ligga i sängen hela dagen... Däremot var det skönt att ta det lugnt och kolla på lite film och läsa massa =)

Träffade Sofie och Noah en sväng i onsdags. Kikade en snabbis på stan, sen åkte vi hem till oss och fikade och kollade på TV, trevlig, trevligt. Träffade Becka en sväng med i fredags, riktigt roligt =) Hon har en vit månad och jag var ju sjuk så det blev en lugn middag som toppades med film. Little miss Sunshine, heelt underbar film! 

Anna ville gå ut på lördagen, men det kände jag mig inte frisk för, så jag fick svika henne på den... Men det får vi ta igen ;) Du ska veta att det var lite tomt här i söndags.. 

Har köpt ny ljuddämpare till moppen nu, och den går som på räls efter att bror förbarmade sig och hjälpte mig att skruva dit den. Trodde jag skulle klara det själv, men tji fick jag.. =) Däremot lyckades jag skruva tillbaka bakdäcket på cykeln, hehe 

Har inga planer till veckan, kanske att det blir fest med Anna i helgen, hoppas på det! Men vi får se, det är lite andra planer som spelar in där. Nästa vecka däremot har jag massa planerat. Trivselkväll med jobbet på onsdag, bowla och äta på Helt enkelt. Markus Krunegård kommer till Slick på torsdag, det vill jag se. Och på fredag har jag blivit nerbjuden till Uppsala för en utekväll med de gamla jobbarkompisarna där =) 

Försöker få ihop en liten reunion med Söderhamnsgruppen från högskolan. Väntar på svar från alla nu. Har fått tre av fyra, så Bea, nu väntar jag på dig ;) Tror iofs inte att du läser detta, men men =) Hoppas Moberg har fått bra svar =)

Snart ska jag och Carlsson bege oss ut på en promenad och avsluta den med att gå på bio, det är Tropic Thunder som gäller ikväll. Den är nog riktigt rolig, hoppas jag!

Ich bin partysugen! =)

Ciao!

 

Hemmakväll

Har börjat på ett nytt jobb nu. Sökte och fick ett jobb i Bönan här i Gävle och där har jag nu varit i två veckor.Hade sån tur att jag fick en tills-vidare-anställning i kommunen! Risken finns att jag inte får vara kvar i Bönan efter jul och nyår på grund av att det byggs en ny förskola närmare stan och några av våra barn kan komma att flytta dit. Men blir det så är jag ändå garanterad jobb inom Gävle kommun, det är helt suveränt!! Det känns bra att jobba därute, börjar få koll på det mesta nu, namn, rutiner, små egenskaper mm. Men saknar de i Uppsala, både barn och vuxna.. Där nere kände jag ju alla barn riktigt bra =) Det är riktigt skänt att jobba på hemmaplan iaf, jag har ju så mycket mer tid! Inte för att jag gör nåt vettigt av den, men i alla fall =)

Har köpt en moppe som jag åker till jobbet på. Eller jag har åkt två gånger dit. För tillfället kan jag inte åka på den, eftersom nån har snott ljuddämparen..! Får köpa en ny i helgen och skruva dit, jättekul... Dessutom är det någon som har varit in i vårt förråd... Men inget är taget..? Jätteknepigt! Hade skidor, golfklubbor och dator där nere, och allt var kvar. Kanske var det bara en rekrunda. Men en av grannarna hade visst fått massa verktyg stulna, så vad ska man tro? Nu har vi iaf tagit upp allt värdefullt, utifall de kommer tillbaka. Känns så jävla kränkande att nån bara tar sig rättighet att gå in på ens egna låsta utrymme... Nu hade vi ju visserligen tur, inget (vad vi vet) blev stulet. Men ändå!

Har en ensam hemmamyskväll ikväll =) Dallas är ute på trevligheter med några kamrater. Skulle vilja kolla på nån bra film, men orkar inte gå och hyra någon och på tv var det ju inget som var speciellt bra.. Får ta och sätta på lite bra musik istället och läsa lite =)

I helgen är det inget alls planerat.. eller jo, lite =) Ska ner på stan och kika imorgon. Gå på bondens egen marknad och se om det finns något trevligt där. Kanske hinna träna en sväng också.

Nu ska jag mysa lite!
Lots of Liebe!


RSS 2.0