"Ja är tol"

Amra konstaterade självklart att hon är cool i solbrillor och reflexväst med saxen i högsta hugg för att klippa i aluminiumfolien:

 


Nu sprudlar tankarna igen

Ja, fast nu handlar det om jul, julgodis, julklappsinslagningar och julgardiner... Imorgon ska vi åka och köpa en julgran och lite annat smått och gott hoppas jag på att hitta.

Ta´t lugnt, det blir en plastgran och den ska inte upp än! Jag blev nerröstad, jag ville ha en riktig, men jag får välan vänta med att få igenom det tills vi hittat hus, kanske nästa år? ;)

I veckan var jag ute på en promenad i underbart höstväder och tog lite kort. Jag fascineras av ljus och detaljer, kan inte få nog! La nyss in bilderna på datorn och såg att det var 80 stycken!! Va? 80!? Inte tyckte jag att det var så många jag tog, eller framförallt tittade igenom! Och då har jag ändå tagit bort en hel del som blev mindre bra.. Jaja, här kommer några av favoriterna, som jag verkligen är supernöjd med =)

 

 
 


  
  







 
 



     

Varför fylls man med inspiration på sena n...

Varför fylls man med inspiration på sena natten? Då ska man ju sova och kan iaf inget göra.. Hur ska jag nu kunna somna? Mitt huvud är fyllt av fjärilar och andra vackra saker.. Men nej, nu får det vara nog, nu är det kväller. Så.. Ja, god natt! :-)


RSS 2.0