Haha

Ja, haha, som att det blev nån cykling... Nä. Vaknade pigg och peppad, ända tills jag kollade graderna, 0,8 grader! What? Nej, det blev bilen. Idag då? Blev det bil idag? Nä. Då regnade det ist, och var 3 grader.. Inte optimalt, tycker jag. Så, nej, det blev bilen.. =) Men hade en underbar dag på jobbet iaf! Börjar kännas att man börjar komma in sig ordentligt och börjar lära känna både kollegor och barn ordentligt, lovely!

Håller på att fixa anmälan till Vätternrundnan nu, håhåjaja, snart är det dags ju! Får se om till-jobbet-cyklingen tar fart efter påsk =)

Amra pratar och leker och hoppar pch springer dagarna i ända. Hon älskar att vara på förskolan och leka med sina kompisar. Och hon håller nog på att äta ikapp det hon förlorade under sjuktiden, för hon äter nästan heela tiden! Härligt att se, hon som varit lite kinkig vad gäller det.

Hon kan säga massa ord nu, katt, docka, jacka, sko, sov gott, mamma, pappa, mormor till exempel. Hon har även sagt två-ord-meningar: Titta här/där, och sitta här/där =) Dessutom har hon börjat härma oss när vi pratar. Det är så läckert att vara med om!

Det var längesen jag la upp några bilder, så här kommer ett knippe =)









Jag har för en gångs skull lyckats sätta upp Amras hår och
sen distraherat henne så att hon inte dragit ur snodden på en gång.


Hon växer ju flickebarnet, och det blir nya årstider,
så nya skor var ett nödvändigt köp.
Det är en stolt tjej som tar på sig skorna!


Våren är här, då drar vi ner på stan och äter mellis och leker på torget.


Mormor kom och tillbringade en dag med oss när hon kommit hem från en månad i USA.
Amra hängde på sig Hollywoodbrillorna och antog en lagom butter uppsyn inför kameran.

 
Coolingen på egna ben på väg till bilen, upptäckarlusten år på!


En magsjuk Amra har smakat på lite macka, och gillart!


Tyvärr blev hon ordentligt mycket sämre dagen efter, och tillbringade tiden i våran säng.
På den här bilden är hon aktiv jämfört med resten av tiden..


Men, hon blev frisk och här njuter hon av att
äta frukt och dricka smoothie i solen på balkongen =)

Magsjuka är en hemsk sjuka.. nr2

Ja, det är verkligen inget vi gillar, tror inte nån säger emot.. Var hemma hela veckan med stackars liten Amra. I helgen var hon så matt och slö att vi åkte till läkaren, två gånger. Men som vanligt, bara att träffa en läkare eller liknande är helande och på lördag eftermiddag vände det drastiskt! Amra blev pigg, glad, lekfull och hungrig igen! Sååå skönt! Men vi har varit hemma idag med för att hon ska hinna äta upp sig lite för att orka med förskolan. Men imöra, då bär det iväg igen! Nice! Då ska vi cykla dessutom! Hoppas det ska bli skönt =) Amra hoppade upp och ner och sa skrattande Jaaa, när jag sa att vi skulle cykla till förskolan imorgon, så hon gillar det iaf =)

Blir en kortvecka på jobbet den här veckan, vab idag och långfredag på fredag, så en tredagars är väl rätt lugnt att börja med efter en vecka hemma?

Sen bär det av till födelsestaden vår! Ska bli så skönt att komma hem ett tag.

Men, nu är det natta!

Magsjuka är en hemsk sjuka och nu är vi he...

mms_img35026 (MMS)

Magsjuka är en hemsk sjuka och nu är vi hemma en andra gången på två veckor. Men just idag gör det mig inte så mycket faktiskt.. ;-)


Jeej, drinkkväll m svägerskan! :) Like it!

mms_img35019 (MMS)

Jeej, drinkkväll m svägerskan! :) Like it!


RSS 2.0