Efter sjukdom kommer roadtrip

Har varit hemma nästan hela veckan på grund av sjukdom.. Eller jag vet inte vad det är, har haft feber men är inte alls sjuk i övrigt, inte mer än normalt iaf =) Men helt däckad har jag tillbringat veckan i sängen. Men idag är jag feberfri! Skönt! Men man känner ju hur det tar på kroppen ändå, kan ju knappt klä på mig utan att bli andfådd och svettig..

Men strunt i det nu! Ikväll kommer Anna ner och så ska vi förbereda lite till imöra, välja kläder och så =) Sen kommer Ann hit eller om vi går till henne, det visar sig, så ska vi tjejkvälla lite på något vis. Sen imorrn bär det av på roadtrip till storstan och Ladies Night! Å det ska bli så kul!

Nä, nu ska jag börja klä mig lite smått innan jag ska gå och möta Anna, eller hinner kanske kika runt lite mer först? Jo, tror det =)

Hej och hå!   

Förvirrad

Det ordet passa rätt bra nu vad gäller mitt och Lindas exarbete.. Hade första handledningen idag, vilken resulterade i att vi får tänka om helt.. Men lite ny form börjar det ta ändå, hoppas det klarnar snart! Ska ju åka och träffa Karin och Annette redan på onsdag och observera hur de arbetar, kan vara bra om vi vet vad vi ska fokusera på =)

Annars? Jobbfri vecka som ska fyllas med läsning och skriverier. Ska försöka klämma in lite ridning, umgänge med föräldrarna och en liten filmkväll med Mange och Sofie också, och lite primetime med Daniel. Sen på lördag bär det av till Stockholm och Ladies Night med Anna och förmodligen Ann, om vi inte hittar någon som kan ta över hennes biljett? ;) Har bokat hyrbil så det blir en underbar liten roadtrip med musik, humor och snygga karlar som krydda, inte illa det inte =)

I helgen var det födelsedagskalas gånger två för Andreas, fest på lördagen och fika på söndagen. Tyvärr jobbade jag till kvart över tio på lördagen så jag missade nästan hela festen, men en timme fick jag iaf, har aldrig druckit öl så snabbt tror jag =) Var alldeles i närheten av Södra Slottsgfesten och Lindas fest där Sofie var, men inte såg man några kändisar på stan inte. Vi gick till Heartbreak och köade, Sofie med sitt gäng gick till HangLoose och shejkade. Jo, Tobbe gick förbi, men han försvann lika snabbt som han dök upp =) Sen gav jag och Daniel upp köandet och gick till MacDonalds och åt istället och sen skrattade vi oss hela vägen hem, en väldigt trevlig hemgång =)

Ikväll har Daniel åkt till Söderhamn så då blev jag ensammen, bjöd in Mange och Sofie, men bara Sofie nappade. Mange hade visst match ikväll, så vi får ta den riktiga filmkvällen en annan dag =)

Nog nu, ciao, arrivederci!

Minnesstund

Till Kicki

Jag var på minnesstunden idag. Jag hade innan inte riktigt fattat att du är borta... Det var så länge sen jag över huvudtaget träffade dig..
Björn började med att visa en bild. Det var en bild av dig från lägret i Smörnäs, du högg ved så att flisorna flög.
Då kom första insikten..
Tessan höll ett kort men träffande tal. Hon berättade hur de dagar började som ni började tillsammans. Trots ett nästan fullt tåg lyckades du få platser till er alla, redan på bussen till högskolan tog du fram kaffepoletten till det livsviktiga morgonkaffet. Hon sa att om du inte var först fram gick du i alla fall med ett stort leende fram till täten om det stod någon du kände där, allt för att få ditt kaffe snabbt.
När sen lektionen börjat och alla satt på sina platser räckte du upp handen och frågade om inte ni kunde få gå tidigare, för att hinna med tåget.
Då kom insikten fullt ut

Dock var det inte bara lektionerna du fick gå tidigare ifrån, du lämnade livet och oss alltför tidigt... Men jag hoppas att du hann med tåget dit du skulle och att du trivs där.
Vi saknar dig och tänker på din familj


Alkoholfri

Ja, det ska jag försöka bli nu. Kom igår fram till att det har jag nog inte varit på typ ett halvår. Tar tio dagar för kroppen att bli av med all alkohol efter en fest, och så lång tid har inte gått mellan gångerna, snarare är det väl två tre dagar emellan kanske. Men nu ska die Mia vara nykter hela långa veckan och hela helgen därefter, kan vara skönt =)

Nollningen är över och den avslutades med en grym sittning. Därefter en snabbis på Midgård och sen Kåren. Efter Kåren gick vi tillbaka till Midgård och efterfestade lite. Hemskt trevlig kväll/natt som inte slutade förrän vid fem-sex på morgonen =)

Igår kom Anna och Jhonny ner och hälsade på. Anna och jag gick till Ann på party, och boysen var hemma och åt mat och tog hand om Ester. Festen var sköj och avslutades på Heartbreak. Jag och Anna var på väg att vandra hemåt när vi stod i kön, men de andra övertalade oss att stanna ett tag iaf. Och det blev trevligt, trots att det kostar 100 (!) kr att gå in.... Dansade lite till bra musik. Men sen dog våra fötter så då stack vi och gick hela vägen hem, mina fötter protesterar fortfarande =)

Idag är det slappning som gäller, även om Daniel vill göra massa nyttiga saker, som att tvätta och sånt. Åh... orka! =)

Imorgon är det planeringsdag på förskolan, ska vara där redan vid 7, ojoj... Men det ska bli kul att vara med om. Sen är det vanlig verksamhet under resten av veckan. Och nästa helg ska jag jobba på Kvantum igen. Börjar med att jag ska räkna kassorna på lördag morgon, hoppas jag kommer ihåg hur man gör och att Ann sköter sig på fredag kväll så att allt stämmer =) Veckan därpå ska jag och Linda sätta igång på allvar med vårt arbete. Kolla upp forskning, skriva uppgifter och planera.

Nu ska jag fortsätta slappa lite, kanske prata med Dana på Skypen, om hon är kvar där vill säga.

Löööv till er! Puss! 

RSS 2.0