Lite tvärtemot

Var och fixade håret idag. Blev inte helt som jag tänkt mig, snarare helt tvärtom.. Hade pratat om att gå ifrån min röda färg, locka håret och jag och Anna pratade om nackdelarna med lugg under den här årstiden med mössor och allt och kom fram till att det inte är så lämpligt på sommaren heller iofs.. så naturligtvis slutade mitt frisörbesök med att jag gick därifrån alldeles rak i håret, lite rödare än när jag kom och med en lugg... Men jag är nöjd, det blev jättebra! Mycket bättre nu än innan, så nu slipper Anna höra mig bli ledsen när jag inte kan göra något med håret inför fest ;)

Peter Settman är min idol! Speciellt när han är mitt alterego Ronny.. Jäla shiiit fan!

Nu ska jag plugga lite för jobbet

Lots of lööv!

Kommentarer
Postat av: Elin

Haha ja det brukar ju aldrig bli som det är tänkt hos frissan =)Man litar ju på att de vet vad man passar i, och så är det ju skoj att testa något nytt! Säger jag som inte vågar klippa av mig håret =) Men tur att du är nöjd då!

2008-01-14 @ 21:08:31
URL: http://moobergs.blogg.se
Postat av: Anna

Haha.. va härligt! Man ska aldrig planera nåt.. men jag är övertygad om att du blev übersnygg! =) Ja men va skönt att slippa ditt gnäll du.. haha.. nu får jag gnälla ist för att jag ser ut som baj i huvet.. =) Han är min idol med.. så jävla klockren!! Pussen!!

2008-01-14 @ 21:15:17
URL: http://inswedenspants.blogg.se
Postat av: Sophy

Jaru..han var helt klart bäst på galan..=) Man fick sig en hel del goda skratt!! =) Vi får ta den där dejten senare i veckan..så ska de ju planeras och shoppas inför Åre!!! Fy faaarao såå skoj vi ska ha!! Tjoohoo! =) Puss!

2008-01-14 @ 22:58:21
URL: http://sophy.blogg.se
Postat av: Elin

Taaack så mycket! =)

2008-01-16 @ 14:27:32
URL: http://moobergs.blogg.se
Postat av: Anna

Ja men visst kan ja ta med dig ut på rea-runda om du vill.. haha.. den 31:a(torsdag) slutar jag 12.00.. så då kanske vi kan "hänga" lite.. du är så cool Mia! =) haha.. Ha det gott!! Puss å kRam!

2008-01-24 @ 11:29:19
URL: http://inswedenspants.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0