Man

Hur många gånger kan det lilla ordet användas i en uppsats egentligen?? Tydligen hur många gånger som helst! Sökte igenom texten efter det förbjudna ordet och ja, det tog liksom aldrig slut.. Jag som trodde att vi varit ganska duktiga på att inte använda det, men där fick jag! Men nu ska de vara borta iaf!

Har haft en läsdag idag och gått igenom uppsatsen på varsitt håll. Och det fanns en del att ändra, undrar vad Linda hittade? Hon kommer ner imorgon så ska vi försöka hinna klart med den då. Kanske att vi hinner till skolan med för att skriva ut portföljerna, skulle ju inte vara fel =)

Jag hann med en sväng till Skutskär med och skrev på kontraktet för vicket. Verkar vara en hemskt trevlig förskola och chanserna att komma upp i hundra procent verkar ganska stora, känns bra! =)

Nä, back to the paper!

Kommentarer
Postat av: Anna

Du det går verkligen att använda HUR många gånger som helst!! Hatar att hitta nya ord att använda ist för "man". Syns på torsdag då bruttan! Puss!

2007-12-04 @ 20:23:15
URL: http://inswedenspants.blogg.se
Postat av: Elin

Ja visst är det ett rikigt "smyga med ord"!! Lyckas alltid komma med på någon vänster =) Inte så lätt att göra om heller, blir ju lätt passiv av allt då istället =) Men visst är det skönt att ha lämnat in den! Får hoppas att det inte blir alltför mycket att ändra på bara...=)Kram

2007-12-04 @ 21:05:38
URL: http://moobergs.blogg.se
Postat av: Helena S

Ja det är ett satans ord =)

2007-12-07 @ 12:54:38
URL: http://minbloggpa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0