Bakisdag

Ja, festen blev lyckad igår, fast inte så bra som jag hade tänkt att den skulle bli. Jag tror att de flesta Erasmusstudenter var där, men jag pratade inte med så många. Men det dracks, pratades och dansades, jag trivdes =) Vägen hem är lite dimmig, och den var hemskt låång.. Men hem kom vi, och jag gjorde två mackor, men åt tydligen bara en halv. Resterna låg på skrivbordet när vi vaknade i morse... Såg jättegott ut... Eller inte..

Vaknade vid elva, kollade på en film, Snakes on a plane. Hmm... ja, vad ska man säga, äckliga små kryp, och jag antar att de hade grymt kul när de gjorde filmen, bra underhållning, så dålig att den är bra =)

Klev  upp vid halv tre, var liksom lite dags då, tyckte vi. Gjorde oss iordnig och gick upp i bergen. Såå vackert, tyvärr glömde vi kameran, men liknande bilder har ni ju förr sett i bilddagboken =) Var ute i ca två och en halv timme, det kändes i benen. När vi kom hem fixade vi iordning lite tacos och smaskade i oss,  mmmm. Sen var det sovtajm igen.. Sov ett tag, klev upp och duschade, städade badrummet (varje vecka har vi ett varsitt rum som vi ska städa, och den här veckan har jag badrummet, nästa köket, phu...) Spenderade också lite tid på Youtube och på sr.se och kollade på sketcher och lyssnade på ekots grodor, härlig underhållning! =)

Nu är det nog dags för en film till, och sen slumra lite, om det går efter att ha varit i sängläge typ hela dagen.. Okej, att gå i bergen tar på krafterna, halva vägen bara uppåt och andra halvan bara neråt, men dem har jag nog sovit ikapp nu. Kanske ligger och spinner hela natten =)

Ska försöka ta mig lite tid och lägga ut bilder på bilddagboken också, men det blir nog senare i veckan. Imorgon ska vi till Shauinsland och vandra. Tisdagen vet jag inte hur vi ska spendera, men inte i skolan iaf, jag har fått dispans av Anna att slippa gå i då ;) Sista dagen innan Dallas flyger hemover.. =( 

Nope, nu drar jag! 
Auf Wiedersehen!    

Kommentarer
Postat av: Anna

Japp jag är frikostig med dispens jag.. haha.. =) Hmm.. va sjutton ska jag skriva.. i Svearike intet nytt. =) Hare gött bruttan min!! Kram å Puss å allt det där. =)

2007-06-17 @ 23:07:28
URL: http://inswedenspants.blogg.se
Postat av: Sophy

Haha, ja vi lyckas ju alltid att ha fullt upp hela tiden när vi e lediga!! Men vi ska ju ligga på klipporna i hans stuga en hel del..så lite avslappning lär de ju bli ialla fall!! Nu är de bara att hålla tummarna för bra väder!! ha en riktit trevlig midsommar du också!! För ja hoppas du lär dina poolare hur man firar midsommar!!!! Pussar o kramar i massor!!

2007-06-18 @ 23:30:23
URL: http://sophy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0