Varma händer

Det får man när man är på en spännande hockeymatch. Var på Brynäs-Luleå igår. Började bra, var otroligt tråkigt i mitten och avslutades med ett jäkla tryck! Ingen risk att frysa om händerna iaf! =) Det var en bra alla hjärtans dag, jag kom frusen hem med ett försenat tåg efter att ha stått på Skutskärs tåghållplats i isande stormvindar i en kvart efter att ha stressat som satan för att hinna med tåget... Men min darling var redan hemma och hade påbörjat en pizza! Han hade tagit sig hem tidigare för att fixa en lite finare middag än den vi hade tänkt oss (pyttipanna.. vi hade inte så mycket tid på oss innan matchen). Så efter en dusch och lite mat gick vi ner på stan och tog bussen till Läkerol Arena för en fin match.

Annars har det säkert hänt massor, men det blir ju så långt om man ska skriva om allt så det gör jag inte. Jag kan dock säga att jag har fått ett heltidsjobb i Uppsala! Grattis till mig! =) Jag avlsutar februari i Skutskär sen far jag med familjen en vecka till Bruksvallarna för skoter, skidåkning, mys och firande och fest. Och när vi kommer hem därifrån börjar jag i Uppsala! Ska bli såå spännande!!

Nu ska vi ta en prommis till Kvantum och köpa lite gotta.

Ha en superhelg alla vänner!
Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: Elin

Massa grattis till dig med ser jag!! Uppsala, ska du pendla eller flyttar ni? Vad är det för jobb då? Kul i alla fall!

2008-02-15 @ 21:35:39
URL: http://moobergs.blogg.se
Postat av: Sophy

Nämen, har du fått nytt jobb!! Fasen va skoj för dej, stort stort grattis!!!! Fasen va skönt med ett heltidsjobb..måste slå dej en signal så ja får höra lite mer!! O du! skoj med lite uppdatering...thihi!! Pussen o Kramen

2008-02-15 @ 21:48:51
URL: http://sophy.blogg.se
Postat av: Helena

Grattis till jobbet!

2008-02-16 @ 09:33:29
URL: http://minbloggpa.blogg.se
Postat av: Anna

Ja jag säger väl grattis igen då, har ju vetat om det ett tag iof.. =) Å ja va ska jag skriva mer då? Ingen aning.. Vi måste ta en fika snart igen, fan va skoj det var.. å gott å allt. Å du jag har en present till dig.. eller ja jag har snart en present till dig. Congrats! Massor med Krejmar å Possar från Mig till Dig!

2008-02-17 @ 21:26:14
URL: http://inswedenspants.blogg.se
Postat av: Anna

Nästa vecka passar nog mig bättre, har Shammi torsdag, fredag och söndag, å sen ska Ann å jag plugga så mycket som möjligt i veckan så jag känner att jag har lite fullt upp. Men vi kan väl höras om nästa vecka? Puss!!

2008-02-18 @ 19:05:02
URL: http://inswedenspants.blogg.se
Postat av: Elin

Jaha, men det är ju kanon det! Hur lång tid tar det att pendla cirkus? De är härliga de små, jag var med 1-2 åringar nu innan detta och de är så gosiga =) Lycka till!

2008-02-18 @ 19:07:02
URL: http://moobergs.blogg.se
Postat av: Sophy

Jaa, de e jätteskönt att slippa vara så himlans trött hela tiden..!! Nu har jag börjat orka vara social till och med, så nu får vi banne mej styra upp lite saker..;0) I helgen åker vi till Umeå, men nästa vecka finns de inga planer..=) När börjar du i Uppsala då? Många pussar o kramar till dej!!

2008-02-18 @ 19:28:27
URL: http://sophy.blogg.se
Postat av: Anna

Ja men erkänn att det stör dig lite också? =)

2008-02-25 @ 20:13:11
URL: http://inswedenspants.blogg.se
Postat av: Anna

Haha.. ja tänka sig en riktig öldrickare du.. hade man aldrig kunnat tro. Igår slank det ner 4st också.. haha. Ann å jag var på Klubb Kompass å dansade oss fördärvade till galen technomusik.. så jävla kul!! Japp ska hälsa till Ester som för övrigt hänger gränsle över soffryggen.. haha. =) Puss å KRam!

2008-02-28 @ 11:14:10
URL: http://inswedenspants.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0