Lugnt idag

Idag har jag gjort mycket men ändå inget.. Jag har packat upp väskan från helgens resa till Söderhamn, jag har plockat iordning lite här hemma, bäddat, ätit lunch, myst med Amra, kollat på Men in trees, fixat lite med bilder på facebook, kollat andras bilder på facebook, och nu är klockan nu. Amra sover på balkongen, så har hon gjort sen kl 12 utan att knappt röra sig.

I helgen var vi hem till Söderhamn och hade det bra. Åkte upp på fredagen till mamma och pappa. Hade en lugn och skön kväll där. Lördagen tillbringades faktiskt på hästryggen! Damn, vad härligt det var!!



Annars var det mest vila, mat, mys, familjeumgänge som gällde, och däckbyte till vinterdäck. På söndagen kom Jenny och Harriet och sa hej till Amra. Kul att träffa dem! Det var liksom inte igår =)

Vad som händer resten av veckan vet jag inte så mycket om.. Ikväll kommer nog Becca på besök, ska försöka få till en filmkväll med Karolina och kanske Henrik. Träffa Britta och Amalia på torsdag. Skulle ha gått till soc imorgon och anmält Dallas som pappa till Amra, men de ringde i morse och ställde in pga svininfluensa, så det får vi göra senare. På fredag ska bilen in på service och lagning och Anna kommer ner för helgen! =)

Ok, det var lite planerat iaf =) Blir nog ännu en finfin vecka!

Tänkte avsluta med att ge en hint om hur mycket Amra vuxit från 11 september till 12 oktober:

 


Dags att börja använda spjälsängen..?


Kommentarer
Postat av: Sofie

Stoora tjejen ju!! Sjukt så fort de går! Nästa vecka kanske vi skulle ta och planera en dag så vi kan ses..som de ser ut nu jobbar jag inget alls än, ska in till Gävle på tisdagen och grejja hos vikariepoolen, så då kanske vi skulle kunna ses..ska vara där klockan 10 och sen hämta Noah på dagis klockan 13.30..en lunch kanske? Måste ju gosa lite med sötnosen!! Kram och pussa Amra!

2009-10-12 @ 21:31:39
URL: http://sophy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0