Nu kör vi!

Ja, så gör vi det... Vi kör femminutersmetoden med Amra. Igår var första kvällen. Läste massvis innan kvällen gjorde sin entré. Hittade bland annat skaparens hemsida, som gav mycket nyttig info. Vi väntade med spänning på att Amran skulle bli trött. Så kom de, gnuggningar i ögon och öron, hon var trött! Och vi körde på! D var den som la henne i spjälsängen efter de andra kvällsrutinerna och sen startade vi klockan. Vi var rätt spända men ändå inte alls så obekväma som vi trodde vi skulle vara. Hon grät, men hon har gråtit mycket elakare andra gånger. Vi hade läst att det i genomsnitt tar 30 minuter innan barnet somnar första kvällen, men vi var inställda på timmar. Från det att D gick in med henne i sovrummet tills hon somnade gick det ca 33 minuter... Va? Kan det verkligen stämma så exakt??

Hon vaknade en gång på natten, när vi la oss. Då fick hon amma som vanligt för att somna. Babysteps ;) Sen sov hon hela natten, så fint så fint!

Idag var kväll nummer två, vi räknade med ett bakslag. Bättre att bli överaskade än besvikna. Efter vår kvällsrutin la D henne i sängen igen och jag glömde (naturligtvis) att starta klockan. Gissade att det gått ca tre minuter, väntade i två till innan jag gick in och visade mig. Knappt två och en halv minut senare avtog gråten och Slamran sumrade in... Va? Kan vi verkligen tro på det??  

Nu håller vi tummarna för att detta ska fortsätta funka så här bra! Vågar vi tro på det?
 

Kommentarer
Postat av: Sophy

Men ååå va duktig hon är lillstrumpan!! Hejja Amra!!



I helgen kommer ju Hanna, Erik och Alva..Hanna ville åka till Högbo på lördag om de är bra väder, så har ni lust skulle de vara superskoj om ni också hänger på!!



Kramar till hela familjen!

2010-03-15 @ 21:12:13
URL: http://sophy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0